BMW Rampf'ın İş Yükünü Azaltıyor

yazar:

kategori:

BMW Sauber, teknik bölümünün idaresinde bir yeniden yapılandırmaya gideceğini açıkladı. Takımın şu anki teknik sorumlusu Willy Rampf, Kasım ayında teknik koordinatörlük görevini alacak.

Takım, araç konseptlerinde Rampf’ın sorumluluğunun devam edeceğini ama iş operasyonlarında ve idaresindeki sorumluluğunun Walter Riedl’e geçeceğini söyledi.

Riedl şimdiden idari sorumlusu olarak Hinwil fabrikasında operasyonlara başkanlık yapıyor.

Bu değişiklik, iş yükünün azaltılmasını isteyen Rampf’dan gelen bir talep üzerine yapıldı.

Rampf: "2000 Nisan’dan bu yana teknik sorumluluk görevindeyim, başlangıçta Sauber ve şimdi de BMW Sauber F1 takımı için. Aşırı derecede eğlenceliydi ama hayatımın çok yoğun sürecini teşkil etti. Profesyonel olarak geri çekilmek, zaten bir süredir aklımdaydı"

"Bu konuyu Mario Theissen ile görüştüm ve birlikte bir çözüm bulduk. Tekrar asıl teknik sorumluluklarıma odaklanmayı döt gözle bekliyorum ve balarılarımızın üzerine koyabileceğimiz konusunda hiç bir şüphem yok"

BMW motor sporları sorumlusu Theissen "Williy Rampf’ın, iş yükünü azaltmak istemesini tamamiyle anlıyorum. Yeni yapıyla dahili bir çözüm bulduğumuz için memnunum. Takımın felsefesiyle uyumlu bir çözüm"

"Bütün sorumluluklar, genş takımın gelişim süreci boyunca kilit rol oynamış tecrübeli idarecilerin ellerinde devam edecek. Aynı zamanda takım, Willy’nin uzmanlığından ve büyük tecrübelerinden yararlanmaya devam edecek"

"Onun takıma katkısı, BMW’nin ana hissedar olmasından önce ve sonra, en üst saygıyı hak ediyor. Yaptıları oldukça etkileyici ve Montreal’deki ilk iki zaferimiz, şimdiye kadar onun bizimle gelişen zamanını temsil ediyor."

1983 yılında BMW’ye gelişim mühendisi olarak katılan Riedl, yeni F1.09 için sorumluluğu alacak.

Riedl: "Willy Rampf ile zaten çok yakın ve etkili bir şekilde çalışıyordum ve bu iş birliği, şimdi yeni bir seviyeye ulaşacak. Yeni yapı, sürekliliği ve BMW Sauber F1 takımının gelecek için iyi bir durumda olduğunu garanti ediyor."


Yorumlar

  1. 2009 aracımız süper olacak bütün takım onun üzerinde çalışıyor. 2009 BMW nin yılı olacak.

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Türkiye'de böyle bir talep ile gelen çalışanın,en kısa sürede işine son verilir.Adamlar profosyonelce yaklaşıp,daha fazla verim alabilecekleri bir şekle sokmaya çalışıyorlar.Tecrübe ve deneyim böyle bir takım için gerçekten elde tutulması gereken,son derece önemli önemli değerler

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    2008 de bu etki kendisini f1 e ne kadar hissettirir bilmem fakat 2009 da bmw sauber ilk 3 lüyü kesin olarak tamamlayabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir