Button McLaren-Honda İsimlerinin Yeniden Yan Yana Gelmesinden Heyecan Duyuyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, 2006-2008 döneminde Honda’nın fabrika takımında görev aldı; ondan önceki 3 sezonda ise Japon üreticinin motorlarıyla yarıştı.

Button: “McLaren Honda: Bu iki kelimenin içinde ne kadar tutku, başarı ve gurur bulunduğunu biliyorum”

“İşte bu yüzden çok heyecanlıyım. Bu sadece takım için muhteşem bir fırsat değil; aynı zamanda Formula 1 taraftarları ve sporun tamamı adına harika bir gelişme”

“McLaren-Honda Formula 1 araçlarının dünya çağında yarışlarını ve galibiyetlerini izleyerek büyüdüm. Formula 1’deki kendi ihtişamlı bölümlerini yazdılar.”

“Şimdi bile bilinen kırmızı-beyaz araçlar, geçmişten hatıraları canlandırıyor.”

2006 Macaristan GP’de hem kendisinin hem de fabrika takımı olarak Honda’nın ilk galibiyetine imza atan McLarne pilotu, Honda’nın motor sporlarına olan aşkına da övgüde bulundu.

Button: “Honda ile uzun ve başarılı bir iş çalışma tecrübesinin keyfini yaşamıştım zaten. Honda’nın motor sporlarına, özellikle de Formula 1’e olan tutkusunu tam anlamıyla biliyorum”

“Formula 1’in yeni teknik kuralları ile doğan meydan okuma, Honda’nın, motor sporlarının zirvesine dönmesi için mükemmel bir fırsat doğurdu.”


Yorumlar

“Button McLaren-Honda İsimlerinin Yeniden Yan Yana Gelmesinden Heyecan Duyuyor” için 3 yanıt

  1. Aah Button Ah! Yorum ve Cene gücün kadarda biraz Rekabet gücün ve hirsin olsa ne iyi olurdu. Yorumda ve iyimserlik konusunda Kimse eline Su dökemez keske yarisirkende bu kadar iyi olabilsen. Seni basindan beri en cok destekleyen biri olarak Zamanla basta Ben herkesin beklentilerini tavandan tabana indirdin. McLarene artik tuttugunu koparan daha Rekabetci pilotlar gerek Honda motoruymus falan filan bunlar hikaye. Ne Perezle ne Buttonla bu takim asla Sampiyon olamaz: ilk 3e bile girerlerse Mucize olur. Ne aracinda is var nede pilotlarinda. McLaren taraftari olarak Son 10 senedir yüzümüz bir türlü gülmüyor. istikrari bir türlü saglayamiyorlar malesef. Sanki birincilige degilde 2 yada 3.lüge Yemin etmis bir takim her sene Tekrarini yasiyoruz. Redbulldaki yada Ferrarideki hirs istek arzu McLarende kesinlikle Yok 🙁 Ben sahsen biktim artik her sene bu tekrarlardan…..

  2. Hamza Fayiz avatarı

    Seni yeniden Honda pilotu olarak görmek çok güzel 🙂

  3. Rekabetçi bir pilotta bulursa Mclaren (Button'ı gönderip) o zaman yine başa oynayabilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir