Mclaren: "Honda Anlaşması Özel Değil"

yazar:

kategori:

Honda 2015’te Mclaren ile Formula 1’e dönüş yapıyor. Honda’nın Mclaren dışında başka takımlara motor sağlaması bekleniyor.

Neale “Bu soruları Honda açıklarsa daha iyi olur ancak tüm motor tedarikçileri istenmesi halinde birden fazla takıma motor tedarik etmek zorunda olduğunu biliyor.”

“Bu konuda hayale kapılmıyoruz ve 2015 için çok fazla çalışmamız lazım. Bernie ya da FIA isterse Honda bu durumun farkında olmalı. O açıdan özel bir anlaşmamız yok.” dedi.

Neale, Honda ile olan anlaşmalarının fabrika takımı şeklinde olacağını böylece mümkün olduğu kadar yakın ilişki kuracaklarını söyledi. Neale ayrıca Honda’nın yeni motorların girmesinden bir sene sonra gelmesinin bir avantaj olacağını düşünmediğini söyledi.

Neale “3 – 4 sene sonra olsa olabilir. Intercooler teknolojisinde neler olabileceğini kim bilir?” dedi.

Neale, Honda ile yeni motoru eski bir araçla önceden test etme gibi bir fikrin şu anda olmadığını söyledi.

 


Yorumlar

“Mclaren: "Honda Anlaşması Özel Değil"” için 2 yanıt

  1. Muammer UYAR avatarı

    Her şey söyleniyorda birde honda yeni motorun üretiminde ne aşamada onu bilseydik

  2. Çok ciddi bir adım,ve 2015 için anlaşılmış olmasını şöyle yorumluyorum, mukaveleler sözleşmeler falan filandan daha çok stratejik de tarafı var. 2014 te Mercedesin üreteceği motorun iyi olacağı konusunda kimsenin şüphesi yok, mclaren da 1 sene bu motoru görmüş olacak ve 2015 te hondaya ciddi manada teknolojik bilgi akışı sağlayabilir,bence bu mercedes için pek iyi olmadı…Çünkü mercedes için turbo motorlarla epey öne sıçrayabilir gözüyle bakılıyorken teknolojisinin hondayla paylaşılması söz konusu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir