Vettel, Pirelli'nin Lastik Stratejisinden Memnun Değil

yazar:

kategori:

2013’te lastik tartışması sürekli olarak gündemde oldu ve Pirelli Kanada yarışında büyük değişikliklerin olacağını söylemişti. Ancak FIA’dan gelen uyarı üzerine Pirelli daha küçük değişiklikler yapacak.

Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, mevcut lastik stratejisinin devamını istiyor. Ecclestone “Pirelli’den yarışların % 50’sini tamamlayamayacak lastikler istedim. Bu da daha fazla pit anlamına geliyor. Ve onlar da tam olarak bunu yaptılar.” dedi.

Red Bull ise Ecclestone’un isteğine katılmıyor. Vettel “Tarifteki tek bir şeyi değiştirmek yetmez. Tarifin kendisinde sorun var.” diyerek Pirelli’nin yapacağı değişikliğin yetersiz olacağını işaret etti.

 


Yorumlar

“Vettel, Pirelli'nin Lastik Stratejisinden Memnun Değil” için 20 yanıt

  1. Maşallah Maşallah bazı arkadaşlar çok güzel kinaye yapıyorlar yok ağlamamış yok yalcarmakmış siz geçin bu ayakları biz gelmeyiz bu oyunlara

    vettel şampiyon olmasın diye başta fıa ve diğerleri elinden gelen her şeyi yapıyor ama gene başaramayacaklar vettel 4 . şampiyonluğuna emin adımlarla gidiyor

    istatistiklerde farkı daha da açacağız…………………………………….Şalu

  2. başka bir emrin varsa söyle, her şey mükemmel olunca alıp başını gidiyorsun allah için bir mücadeleye girmiyorsun ondan sonra yarış kazandım şampiyon oldum, sen hiç bir zaman şapkadan tavşan çıkaramazsın oğlum,pilot dedigin sıkıntılı şartlardan'da maksimumu çıkarandır şimdi lastikler biraz sıkıntılı başladın ağlamaya, onun için sen hiç bir zaman gerçek bir şampiyon gibi anılmayacaksın.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Lastikler geçen seneki gibi olsa en azından lastik yarışı izlemezdik bu sene hangi pilot zorluyabildi hiçbiri.Bu sene pirelli saçmaladı biraz.keşke bir tane daha lastik üreticisi olsa

  4. burak evmez avatarı

    Kuralları karıştırma o kurallar gelmese şuan Ferrari şampiyonluk üstüne şampiyonluk kutluyordu diğer takımların ağlaklığı yüzünden kurallar değişti.

  5. Bu kurallarla F-1de daha fazla yarışmayız diye blöfte Vettel yapmıştı dimi özür dilerim! 🙂

  6. cgdsny_Ferr avatarı

    Valla ben Ferrari'nin ağladığı her hangi bir zamanı hatırlamıyorum! Adamlar geçen yıl lastik ısıtma problemiyle boğuşurken hep dediler ki: "Gelişmeliyiz, çözmeliyiz!".

    Olay budur!

  7. kendini var eden şartlardan sıkılmış beyfendi.

  8. vettel lastiklerin değişmediği sürece red bull'un alonso'yu geçemeyeceğini anladı pirelli'de lastiklerin değişmeyeceğini sadeece güvenlik amaçlı değişeceğini söyleyince bu durum hem red bull'u hem de vettel'i sıktı. anlaşılan odur ki alonso çok büyük bir strateji hatası yapmassa ( malezya'da ön kanadı kırıldığı halde pite girmemek gibi) bu sene rahat şampiyon olur kanısındayım.

  9. bir günde lastikler den başka değişik bi haber çıksın be arkadaş

  10. TifoAlo HRT avatarı

    Herkesin memnun olmadığı birşey vardır önemli olan bu memnuniyetsizliğe rağmen işine odaklanıp elden gelenin en iyisini yapabilmektir.Ayrıca herkesi mutlu etmek imkansızdır.

  11. Yalnız RedBull Bahreyn yarışını kazandıktan sonrada lastikleri ençok eleştiren takımdı

  12. Bu kadar basit. Millete de eğlence çıkıyor ağlayana göre. Yarın Red Bull lastikleri çözer de takır takır pol almaya ve kazanmaya başlarsa ağlama sırası Ferrari ve diğer takımlara geçecektir. Kısır döngü.

  13. Hayırlısı be Vettel 🙂

  14. sezon baslamadan once o kadar test yapildi neden o zaman itiraz edilmedi? redbul 2 yaris kazani esleri çikmadi.Kimi ne dedi araciniz iyi ise her turlu lastigi kullanir.daha neyi uzatiyorlar ki.vettel bir iki yaris daha kazanamsin gorecez nasil aglayacak.

  15. Ferrari bu lastiklerden şikayetçi olup ALonso böyle bir demeç verseydi siz ne yazıcaksanız biz de birazdan aynısı yazıcaz.

    Takipte kal Kaçırma

  16. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Biz nedersek o olur V3ttelim dördüncü şampiyonluk geliyor bazıları korkuyor

  17. tek yorum var.Bu sporda yavaş olan her zaman ağlar…

  18. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Bu Habere Gelecek Yorumları Çok Merak Ediyorum Kesinlikle Takip Edicem 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir