Mclaren: "Honda Anlaşması Başarı İçin Temel Taşı"

yazar:

kategori:

Honda, 2015 sezonundan itibaren Mclaren’e turbo motor sağlayacak. Geçmişte birlikte çok büyük başarılar elde eden taraflar gelecekteki birlikte de benzer başarıları hedefliyorlar.

Martin Whitmarsh “Çok açık olan bir şey var ki Mclaren’in desteğe ve büyük otomotiv üreticisi ile takım olmaya ihtiyacı vardı.”

“2014 ile 2015 için çok fazla çalışma yapılıyor ve takım için çok zorlu bir mücadele olacak.”

“Bu sene ve gelecek sene Mercedes’le yarışlar kazanmak için her şeyi yapacağız ancak 2015’te Honda’ya geçmemizle kaçınılmaz olarak en büyük takımlardan birisi olma için sağlam bir zemin oluşturacağız.”

“Bu anlaşmayla uzun vadede başarılı olmak için kaynaklarımız, doğru yapılanma ve odaklanma olacak.”

“Açıkçası bu hafta sonu Monaco’da ve bu sene ile gelecek sene başka yarışlarda kazanmak isterim. Biz 182 galibiyet kazanan bir takımız ve gelecekte her sene başarılı olmak için doğru bir platformu oluşturmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.” dedi.

Whitmarsh, her türlü sıkıntıya rağmen bu seneden henüz vazgeçmediklerini söyledi.

Whitmarsh “2014’e beklediğimizden daha az kaynak ayırıyoruz çünkü dürüst olmak gerekirse bu seneki araç üzerinde daha fazla çalışmamız lazım.”

“Henüz sezonun ilk dönemindeyiz. Pes etme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Toplanıp iyi sonuçlar almamız gerektiğine inanmamız lazım.”

“Bazen böyle zayıf bir yanımız oluyor ancak sezonun ilerleyen dönemlerinde bırakmamız gerekiyor. Şu an için aracımızı rekabetçi yapıp istediğimiz sonuçları almaya odaklandık.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren: "Honda Anlaşması Başarı İçin Temel Taşı"” için 9 yanıt

  1. Mclaren in basına yansımayan mali sorunları olabilir. Ucuz pilot, ucuz teknik ekip, şimdi de ucuz motor..

  2. Lewis Hamiltonun sadece Mclarene mal edilmesi bence Mercedese yapılan büyük bir haksızlıktır, küçüklüğünden beri Mercedes Lewise destekte bulunmuştur.

  3. Mclareni kutluyorum. Bu radikal kararlarla, ferrariye bir adım yaklaştılar, hızlı ama dayanıksız araçtan, orta hızlı ve çok dayanıklı araç ürettiler. Bu sene biraz sancılı geçsede gelecek 4 yılı kurtardılar. Özlediğimiz ferrari-mclaren rekabetinin temelini attılar dayanıklı araçla. Şimdi buna bir hız ,birde motor katkısı geldi mi tutma gitsin mclareni. Ayrıca macaristanı yüzde 60 kazanacaklar 1 galibiyet 1 galibiyet. Prestij sonuçta.

  4. Haklısın Didem bu kadarda olmaz Kabul edilir gibi değil Sezonu kazanarak kapat arkanda olan adamlar senin önünde sezona başlasın bu kadarda olmaz Kardeşim sen Mp4 27 gibi bir paketi neden çöpe atıyorsun gerekli düzenlemelerini yap gir sezonuna sezon içerisinde sıkıntısız olarak 2014 paketine kaynağını aktar. Bu paketi adam etmek için Mclaren elinden geleni yapacak peki sezon sonunda bu kadar emek harcadığı pakete ne olacak büyük bir ihtimal müzeye konacak 🙁
    Bu sinir bozucu Renaylt 2008 sezonun da son yarışa kadar güncelleme getirdi her şey bitmiş daha neden zorluyorsun Toyota dan dördüncülüğü almışın zorlamanın anlamı ne 2009 a yoğunlaş sana ama yok sonuç hüsran. Umarım Mclaren beni yanıltır.

    Bak Rbr ye Rb5-Rb6-Rb7-Rb8-Rb9 hepsi bir birinin evrimi ve gelen başarılar ortada.

  5. McLaren fanları olarak her sene sil baştan araç tasarlayan takımımıza alıştık biz hakan sonumuz hayır olsun 🙂

  6. Mclareni zor günler bekliyor gibi maalesef. Diğer takımlar kaynakların yarısından fazlasını 2014 araçlarına aktardı Martin halen bu seneki araba diyor anlamak çok güç gerçekten de. 2014 Paketinde Mercedes güç ünitesi yer alacak bu motorun tasarımına göre paketin arka kısmı tasarlanacak ağırlık dağılımı belirlenecek. 2015 de Hondaya geçiş yapıldığında bütün bunlar sil baştan olacak maalesef diğerleri 2014 paketinin üzerine bırakırken Mclaren sil baştan yapacak buda maalesef diğerlerine göre geri adım olacak.

  7. 2013: A McLaren  Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    The Power(s) of Dreams ortaklığı.

  8. Adamlarin yetistirdigi yildiz pilotu ellerinden aldilar, yetmedi teknik patronuda aldilar, daha ne olsun :))

  9. Mclaren ile Mercedes arasında basına yansımayan bir sorun var gibi görünüyor. Çok merak ediyorum açıkçası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir