Attew: "Mosley'i Uyarmıştım"

yazar:

kategori:

Skandal olaya karışmadan önce FIA Başkanı Max Msoley, düşmanlarının kendisini yok etmeyi düşündükleri yönünde uyarılmış.

Londra kökenli iş adamı, aynı zamanda Bernie Ecclestone’nin eski iş ve sosyal hayat arkadaşı Dean Attew, Mosley’i kendisinin uyardığını Times gazetesine söyledi.

Attew, olayın patlak verdiği tarihten iki ay kadar önce Ocak aynının sonlarında, FIA başkana komplo düzenlemeyi planlayan biri ile temasa geçtiğini söyledi.

Atew: "Bir görüşme yaptık. Bana yaklaşıldı ve Max’ı dizlerinin üzerine çöktürecek, daha da önemlisi onu ofisten atıp kamu oyu önünde itibarını zedeleyecek kaynak için etkili bir açık bütçe olduğu söylendi."

"Onlar daha sonra geri gitti ve daha sonra tekrar geir geldiler ve "Biz bunu peşine düşmeyeceği" dendi."

Görüşmeden Ecclestone’ye bahseden Attew, ismi verilmeyen komlo düzenleyecisinin, kendisinin Mosley’e olan bağlılığını denemek içn temasa geçtiğini söyledi.

Attew: "Daha sonra Bernie, Max’a söyledi. Bunu biliyorum çünkü Max daha sonra bunu bana doğruladı"

"İlişki nedeniyle her ikisiyle de beraberiz ve Max, benim kim olduğumu biliyor. Uyarımın ciddi bir şekilde dikkate alınacağını sanmıştım"

Attew ayrıca, Mosley’in bir başkası tarafında daha uyarıldığını da belirtti.

Ecclestone’nin Mosley’i uyarmasına rağmen Attew, FIA başkanının bu şekilde komploya düzeceğini Ecclestone’nin düşünmediğini çünkü onun Bay Sıkıcı olduğunu olduğunu söyledi.

Attew, 2004’e kadar 4 sene boyunca Ecclestone’nin Formula 1 grubunda çalışmıştı.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Max söylenenlere kulak asmadı deniliyor ve ben buna pek ihtimal vermiyorum hayatınız bu kadar paranın dolandığı bir arenada geçiyorsa duyduğunuz hiçbir şeyi kulak ardı etmezsiniz ,belki planlamanızı tamamen o olaya göre yapmazsınız fakat gözardı hiç etmezsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir