Alonso, Silverstone Testlerinden Sonra Daha Mutlu

yazar:

kategori:

Renault F1 takımın Silverstone’da üç günlük test programını tamamladı. Perşembe günü R28’in kokpitinde Fernnado Alonso vardı ve Northamptonshire pistinde 78 turu tamamladı.

Testlerin son gününde görevi Nelson Piquet’den alan İspanyol pilot, gelecek haftasonu yapılacak İngiltere Grand Prix’si için son hazırlıkları tamamladı.

Alonso "İyi bir gündü. Tüm günü gelecek yarışa hazırlanmak adına aracın ayarlarını geliştirmekle geçirdik. Yaptığımız tüm değişikliklerin bizi doğru yöne götürdüğünü düşünüyorum."

"Gün sonunda araçtan daha memnundum. Buna rağmen , pist koşulları biraz zorlayıcıydı, rüzgar vardı. Ama bu Silverstone’da daima olan bir şey ve yarış içinde de bununla baş etmek zorundayız. Hava biraz serindi. Belki yarış haftasında daha sıcak olacak. Ancak biz olabileceğimiz kadar iyi hazırlandık."


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Ben her ne kadar istemesemde Alonso'nun RENAULT'da kalması hem kendi kariyeri hemde takım için kesinlikle faydalı olur.Ancak Briatore,başka bir takıma yapılacak transfer de oldukça yüklü para kazanacaktır.Yani kalması pek olası gözükmüyor bence.Bu da Alonso'nun potansiyelini tam olarak kullanabildiği 2005-2006 şampiyonluklarındaki günlere dönme ihtimalini daha da azaltacaktır.

  2. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    öyle dersin yarıştan sonrada orta sıra takımıyız deyip durursun .Bak alonso renoda kal ve burada şampiyonluk için savaş okadar derim sana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir