Webber: "Formula 1 Yeniden Düşünmek Zorunda"

yazar:

kategori:

Her zaman lastikleri sert eleştirenlerden olan Webber, lastik şovunun olması gerekenden çok daha üst seviyelere geldiğini düşünüyor.

Webber “Herhangi bir F1 pilotuna sorun. Tüm yarış boyunca aracın kokpitinde sakin bir şekilde oturmak sinirbozucudur. Ben bunu yaşadım. Bir çok sürücü yaşadı. O zaman çok eğlenceli olmuyor.”

“2011 Şanghay yarışında da Fernando ile Lewis’e karşı farkı azaltıyordum. Sıralamalarda lastik sakladığım için tur başına 2.5 sn hızla farkı kapatıyordum. Bu da doğru değildi.”

“İspanya’da ilk 5 – 6 tur Alonso ile birlikte olan Lewis Hamilton sonunda tur yiyordu. Bu yüzden durum ters yönde ilerledi.”

“Barcelona zor bir pist ancak yarış pisti. Bunlar da Formula 1 araçları. Biraz daha yarışlara yönelmemiz için bazı küçük değişiklikler yapılmalı.”

 

 


Yorumlar

“Webber: "Formula 1 Yeniden Düşünmek Zorunda"” için 9 yanıt

  1. Bence bir gün gelecek o sezonlar gibi heyecanlı sezonlar yaşayacağız ama ne zaman onu bilemiyorum. Bunun nasıl farkına varamıyorlar anlamıyorum.

  2. 2007 ve 2008 sezonlarını unutalım Burakkonen.Formula 1 gelecek sene 2014 sezonunda 2009 sezonuna bizleri geri götürecek.

  3. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Canım kardeşim benim sen şu an da Webber'e köpek muamelesi yapılması taraftarısın resmen.

    Webber dur Vettel'i geçme/yol ver.
    Webber yavaşla,Webbet hızlan.
    Webber Vettel'i koru,kolla.

    Birader çocuk mu bu ada?Hakkı yeniyor ve doğal olarak da sesi çıkıyor.Şaka maka yapmıyorsun dimi sen?Ayrıca inşallah Raikönen gelir de şu Vettel'i rezil eder.Red Bull'da ki Vettel saltanatını yerle bir eder.

    Webber dobra olduğu için çekemiyorsun.

  4. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    RBR her yarışı 1den başlayıp 1de bitirirkenki durumdan hiç şikayet etmiyordu, o zaman çok mu iyiydi F1? Geriye düşenler başlıyor şikayete arkadaş… Biraz McLaren'a, Ferrari'ye bakın da büyük takım nasıl olunur öğrenin. Ne zaman geriye düşseler hiç şikayet etmeden çalışır didinir kafaya oynarlar yeniden. Sizler kendiniz kazanırken iyi kaybederken "bu F1 adam olmaz" minvalinde konuşuyorsunuz

  5. Honda ve massa ikilisini tutan arkadaşım

    bu webberin demeçleri bana çok antipadik geliyor

    adam vettelle takım arkadaşı ama ha bire vettel şöyle böyle

    ayrıyetten alonsoyla yemeğe çıkar böyle bi zihniyet olabilirmi sence

    takım emrileri red bull içinde bi sorun ama o webber naptı

    bunu dış sorun haline getirdi ceril ceril herkese duyurdu

  6. Honda F1 (Massa) avatarı
    Honda F1 (Massa)

    Neden takım emirlerini yediremediği için mi?

    Ya da haklı olarak kendini Vettel'e ezdirmediği için mi?

  7. webberi hiç sevmiyorum…………………………Şalu

  8. Açıkcası ben 2007 ve 2008 sezonundaki gibi bir sezon görmek isterim bence bu iki sene çok heyecanlıydı araçların görünümü de çok güzeldi yarışlarda zevkliydi kıran kırana mücadele vardı. Kolay geçiş yoktu.

  9. "şahsen yakıt ikmali döneminde sürmekten daha çok zevk alıyordum ama f1 şimdi de güzel ve izleyiciler için böylesi daha iyi." gibi bir şeyler demişti geçen sene. şimdi 2011'den bahsediyor ama o sezon durumdan şikayet eden tek bir pilot hatırlamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir