İngiltere GP Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld: "Silverstone’a girişte "İngiliz Motor Yarışları’nın Evi’ yazısını görüyoruz. Bu da buradaki atmosferi özetliyor. Pistin çok sevdiğim bir karakteristiği var. Bir çok mükemmel yüksek hızda bölümler, bazı unutulmaz virajlar ve Stowe, Copse veBeckets gibi kombinasyonlar var. Bu özel atmosfere İngiliz izleyicileri de katabilirsiniz. İngiliz taraftarlar gerçekten yarışların içindeler. Çok bilgili ve istekliler. Umarım onlar için iyi bir şov sunabiliriz."

Robert Kubica: "Silverstone harika bir tarihe sahip ve çok güzel bir pist. Burada iyi bir downforce çok önemli, özellikle de hızlı olan ilk sektörde. Sonra bazı düşük hızda virajlar var. Bir pilotun gözüyle, pist farklı mücadeleler sunuyor. Rüzgar daima büyük bir faktör ve bu ilk sektörde araçları biraz etkileyebilir. Zaten, İngiltere’de hava durumu daima tahmin edilemez olmuştur. Ancak ben Silverstone’da üç ya da dört kez yarıştım ve hiç yağmurla karşılaşmadım. Bu yüzden bekleyip göreceğiz."

Mario Theissen: "Silverstone takvimdeki klasik pistlerden biri ve özel bir izleyici topluluğunu ağırlıyor. Birçok yarış meraklısı sporun kendisiyle çok ilgili. Takım buradaki testlerini tamamladı. Hem Robert hem Nick yarış için ayarlar üzerine çalıştı. Magny-Cours’daki zorlu haftanın ardından Silverstone’da pistlere geri dönmeyi umuyoruz."


Yorumlar

  1. cnn kardeş beyaz renk BMW'nin gerçek rengidir onun için bu rengi kullanıyorlar mclaren mercedes mercedes'in asıl renginin gri olduğu için gri rengi kullanıyor.

  2. araç gerçekten güzel ama beyaz renk bu güzelliği yeteri kadar göstermiyo maalesef (gerçi beyaz asil bir renk) ama McLaren in rengiaracı daha ihtişamlı gösteriyor

  3. En güzel ama bir de en hızlı olabilseydi. Neyse o da seneye olur artık…

  4. eee nede olsa o bir BMW :)))

  5. Aracımız da çok şekil ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir