2013 Monaco GP – Heyecan Dolu Sıralamalarda Pole Rosberg'in, Mercedes'ler 1-2!

yazar:

kategori:

Islak zeminde başlayan ve gittikçe kuruyan Monte Carlo caddelerinde, sıralamaların özellikle son seansı oldukça heyecanlı geçti. Sıralamalara kadar Mercedes’in domine ettiği Monaco’da sıralamalarda Red Bull’da ön plana çıktı. Son seansta Red Bull ve Mercedes sürücüleri arasında kıyasıya mücadele yaşandı.

Son seansın ilk hızlı turlarında Red Bull sürücüleri Vettel ve Webber ilk 2 sırayı ele geçirse de yarınki yarış için sıralamayı belirleyen son turlarda Mercedes sürücüleri atağa kalktı.

Nico Rosberg, atmış olduğu son turda 1.13.876 ile bugün pole pozisyonunu kazanan isim oldu. Rosberg böylece son 3 yarışta ard arda pole pozisyonunu kazanan isim oldu. Hamilton, takım arkadaşı Rosberg’e 0.09 sn yaklaşsa da geçmeyi başaramadı ve yarışa takım arkadaşının hemen yanında başlama hakkını kazandı. Mercedes takımı da art arda 4. polünü, 2. kez ise ilk çizgi zaferini elde etti.

Red Bull sürücülerinden önde tamamlayan isim Sebastian Vettel olurken onu Monaco’da iyi işler çıkarabilen takım arkadaşı Mark Webber takip etti.

Mercedes ve Red Bull sürücülerinin ardından en hızlı isim Lotus’ı ile Kimi Raikkonen oldu. Raikkonen pole pozisyonundan yaklaşık 1 sn yavaş kaldı.

Ferrari ile sıralamalarda tek başına mücadele eden Fernando Alonso 6.lıktan daha iyi derece elde edemezken onu Mclaren’den Sergio Perez takip etti.

Force India ile iyi bir sıralama geçiren Adrian Sutil 8. olurken Mclaren’den Jenson Button 9. sırada kendisine yer buldu. Son seansa kalan Toro Rosso pilotu Jean-Eric Vergne, 10.luktan daha ileriye gidemedi.

Sauber’den Nico Hulkenberg sıralamaları 11. sırada tamamlarken onu Ricciardo, Grosjean, Bottas, van der Garde oldular. Caterham pilotu van der Garde 2. seansa kalmayı başardı ve 15.lik ile kariyerindeki en iyi sıralama sonucunu elde etti.

Sıralamalar öncesindeki antrenman seansında kaza yapan Felipe Massa, aracının tamiri yetişmediği için sıralamalara çıkamadı ve yarışa son sıradan başlayacak.

Sezonun 6. yarışı olan Monaco GP, yarın 15:00’da başlayacak.

 

 

Poz Pilot               Takım                  Süre      Fark       
 1. Nico Rosberg          Mercedes              1m13.876s
 2. Lewis Hamilton        Mercedes              1m13.967s + 0.091s
 3. Sebastian Vettel      Red Bull-Renault      1m13.980s + 0.104s
 4. Mark Webber           Red Bull-Renault      1m14.181s + 0.305s
 5. Kimi Raikkonen        Lotus-Renault         1m14.822s + 0.946s
 6. Fernando Alonso       Ferrari               1m14.824s + 0.948s
 7. Sergio Perez          McLaren-Mercedes      1m15.138s + 1.262s
 8. Adrian Sutil          Force India-Mercedes  1m15.383s + 1.507s
 9. Jenson Button         McLaren-Mercedes      1m15.647s + 1.771s
10. Jean-Eric Vergne      Toro Rosso-Ferrari    1m15.703s + 1.827s
Q2  
11. Nico Hulkenberg       Sauber-Ferrari        1m18.331s + 2.343s
12. Daniel Ricciardo      Toro Rosso-Ferrari    1m18.344s + 2.356s
13. Romain Grosjean       Lotus-Renault         1m18.603s + 2.615s
14. Valtteri Bottas       Williams-Renault      1m19.077s + 3.089s
15. Giedo van der Garde   Caterham-Renault      1m19.408s + 3.420s
16. Pastor Maldonado      Williams-Renault      1m21.688s + 5.700s
Q1  
17. Paul di Resta         Force India-Mercedes 	1m26.322s + 2.870s
18. Charles Pic           Caterham-Renault      1m26.633s + 3.181s
19. Esteban Gutierrez     Sauber-Ferrari        1m26.917s + 3.465s
20. Max Chilton           Marussia-Cosworth     1m27.303s + 3.851s
21. Jules Bianchi         Marussia-Cosworth
22. Felipe Massa          Ferrari

% 107: 1dk29.293s

 


Yorumlar

“2013 Monaco GP – Heyecan Dolu Sıralamalarda Pole Rosberg'in, Mercedes'ler 1-2!” için 73 yanıt

  1. maalesef sadece 2011'de 4 tane kendi hatasıyla yaptığı kaza vardı: türkiye, ingiltere, singapur, valensiya. ironik olarak bu saydığım yarışların ilk üçünde inanılmaz derecede hızlıydı. schumacher 3 yıl boyunca kendini gösterebileceği bir arabaya sahip olmadı ama zaman zaman da kendi hataları yüzünden hızı gözden kaçtı.

  2. mercedes,i geliştiren kim dostum . schumi araç geliştirme uzmanıdır . Nico Rosberg dediğin adam kim . geçen 3 yıl schumi bu mercedes,te olmasaydı bu mercedes yine sürünürdür . ha poller gelince Nico Rosberg iyimi oldu

  3. Eray Parlak avatarı

    Schumacherin kendi hatasıyla yaptığı kaza sayısı 3 filan olması lazım. Süreklide kaza yapmadı Schumi.. 🙂

  4. sınan matias avatarı
    sınan matias

    aslına dön arkadaşım.biz seni hamiltonu şaşalı bir şekilde yüceltirkenki halinle görmek istiyoruz.

  5. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    ya arkadaşlar rosberg kim hamilton kim!Nerede hamiltonla kıyaslamak…Almanlar rosbergin karismasını kurtarıyor o kadar.Ben hamiltonun şu anki aracından son yarışlarda bir şekilde takımın inisiyatifi doğrultusunda rosberg kadar yaralanamadığını düşünüyorum açıkcası .

  6. bence tren oluşcak . mercedesin tek şansı bu ..

  7. Siralama turlarinı İzleyemedim, şehir dışındaydım. Ferrari'nin bu sene burada iyi olmayacağını hafta başında söyledim. Ferrari için en iyi sonuç 3.lüktür şeklinde bir ifadem olmuştu. O cümle'nin sonunda vettel'i galibiyetinden ötürü şimdiden kutlarım diyede eklemiştim. Ta 4 gün evvel söylemiştim bunu çünkü bazı pistlerde kirli oyunlar döner, kirin babasıda monte carlo'da olur. Bu pist öyle pisttirki hem bernie'ye para ödemez hemde takımlardan eşek yüküyle para alırlar. Galip gelen takımı soyarlar tam anlamıyla. Benim ve muhtemelen tuttuğum takım ferrari'nin kişilik özelliği şudur, benden uyanığı sevmem. Bu yüzden son yıllarda mümkünse monte carlo'da kazanamayan bir ferrari istiyorum. Kimse ferrari'yi soyacak kadar uyanık değildir. Biz mclaren'e, red bull'a benzemeyiz herşeye okey demeyiz, biz ferrariyiz, ferrariciyiz. O yüzden ferrari taraftarları yarın umitli bir yarış beklemesin, yalnız burada kaybedilen puanların telafisi zor olacak ama tabi belli değil, belki red bullda uyanmıştır kolay soyulmaz benimkisi komplo teorisi. Ciddiye almayın :)x

  8. kardeşim 80,ler 90,lardaki kıran kırana yarışları görmek istiyoruz . bu yarışlar artık tad vermiyor . neredeyse artık hepimiz strateji uzmanı olduk

  9. eğer vettel yine lastik sorunu yaşamazsa yarışı kazanır . mercedes,lerin hiç sansı yok yine ortalarda gezinirler

  10. Yusuf Perçin avatarı
    Yusuf Perçin

    Şunu formula 1 izleyicisi asla anlamayacak.

    Formula 1 'de iki sene yarışmış hiçbir pilotun sıralama seanslarında birbirlerinden farkı yok. Hamilton hızlı pilot schumacher hızlı pilot deyimleri sıralamar sonrası şahıslarına atfedilmiş isimler değil. Onlar o iltifatları yarış kazandıkları için aldılar. Pilotlar da yarış esnasında birbirlerinden ayrılırlar.

    Dolayısıyla altınızdaki aracın tek tur performansı neyse herkesin hızı odur. Takım arkadaşları arasındaki fark da yetenekten meydana gelmez. Ya biri daha iyi daha temiz tur atmayı başarabilmiştir ya daha tecrübelidir ya da bir kerbden daha iyi geçmeyi başarabilmiştir. Aksi olamaz.

    ayrıca 1-2 yapılmış bir sıralama turu seansı nasıl heyecanlı oluyor anlamadım. herhalde 3. lük için çekişme yaşandı ki heyecan dolu geçti.

  11. Siralamalarin son seansini yayinlayacakmisiniz yada nerden izleyebilirim. Kacirdim maalesef.

  12. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Bende her geçen gün Schumacher'in ne kadar iyi olduğunu birkez daha anlıyorum,başından beri biliyordum Rosberg'in en az Hamilton kadar iyi olabileceğini biliyordum,yanılmadığımı görmek güzel 🙂 Keşke şu aracın koltuğunda görebilseydik onu.

  13. DreamOfWinD  avatarı

    Sıralama seansını izlemedim ama bu kadar kısa bir pistte nasıl 1 sn fark yenir. Perşembe günündeki sektör zamanlarını tutturamayan Alonsoya ve antrenmanlarda aracı haşat eden Massaya teşekkürlerimi sunarım.

  14. Ya da Hamilton herkesin düşündüğü kadar hızlı biri değil.

  15. Ben Rosberg'in ne kadar iyi olduğunu milyon defa söyledim ama derdimi kimseye anlatamadım. Alın, görün işte.

  16. Kesinlikle katılıyorum.schumi rosberge en az hamilton kadar yakındı ve hatta geçiyordu.bu tablo bize schumacherin 40 lı yaşlarının ortasında neler yapabildiğini ne kadar üst düzey bir şampiyon olduğunu çok açık gösteriyor… ve göstermeye de devam edecek

  17. Yarın yarışta yağmur yağacakmı arkadaşlar ?

  18. Ferrari%100 avatarı

    Yarın güvenlik aracı en az iki kere görülecektir
    Starta ön sıralarda kaza olursa arkadakiler için süper olacak
    Alonso Webberi zaten kesin geçer
    Bari Vettel Hamiltonu geçeyim derken yarış dışı kalmaz Hamiltonda zorlayıcı bi pilot
    Massa için bu kötü oldu

  19. monaconun rampalari avatarı
    monaconun rampalari

    kirli-temiz olmaz yarın.yağmuır yağdımı temiz her yer ertesi güne. taktikte hata yoktu bence alonso performans veremedi yada mercedese yetişemeyeceğini bildiği için riske girmedi rbr leri geçerim diye dusunmuş olabilir. yarın alonso ve raiyi zor bir yarış bekliyor orası kesın ama 😀

  20. Ferrari stratejilerde yine batışlarda yalnız. Alonso'yu pite çağırıp ilk önce intermediate lastik taktılar, sonra da ertesi tur herkes süper yumuşak takıyor diye süper yumuşağa döndüler. Adam zar zor 2 tur atabildi ve 5. oldu. Eğer hata yapmasaydı takım temiz taraftan başlayabilirdi pilot.

    Benim için günün yıldızı Q2'ye kalan Giedo Van Der Garde… Caterham da cesaretli çıktı ve süper yumuşak kullanmaya cesaret eden ilk takım oldu Q2'de sanırım. O arabanın performansı daha iyi olabilse Q3'e de kalırdı.

    Vergne kaskıyla François Cevert'i anıyor. Kanımca kendisi için çok da iyi gitmeyen ve Ricciardo'Nun gerisinde kaldığı sezonda Q3 başarısına ihtiyacı da vardı. İkinci yıldız günün, tebrikler.

  21. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Ben İlk 6'da Olan Mercedes Hariç Diğer Pilotlardan Tek Pit Stop Hamlesi Bekliyorum Özellikle Alonso ve Raikkonen'den.

  22. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    çok iyiydi :))))
    tebrikler…

  23. Rosberg herkesin tahmin ettiğinden çok daha iyi performans gösteriyor. Vasat olduğunu düşünürdük, yanıldığımı her geçen gün bir kez daha anlıyorum. Kıyaslama yaparsak Şumi de gerçekten iyi performans gösteriyormuş kazaları dışında.

  24. Hamilton o üstünlüğü biraz zor alır görünen köy klavuz istemez rosberg 2 yarış problem yaşadı buna rağmen işi dengeledi.Yarış performanslarındada hamilton rosbergin yaptığı gibi hiç gözle görülür bir üstünlük kuramadı.Geçti geçemedi takım emri v.s bunlar önemli değil önemli olan rosberg schumacher e hiç bir yarış yapamadığını sorun yaşamayan hamilton a yaptı ezici üstündü o yarış.Daha hamilton dan bir parıltı göremedik.Ayrıca ikiside aynı jenerasyon ikiside en fit zamanlarında ikiside genç bu yüzden tam bir karşılaştırma ikisi içinde.

  25. Şuan da GP2 yarışı başlamak üzere izlemek isteyenlere duyurulur.

  26. gp 2 startı 17.10 kaçırmayın .))

  27. İlk 2 de sert çocuklar varda 3.te yumuşakça olunca heyecanlı bir start ihtimali kalktı ortadan >:)

  28. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    pehh , oda bişeymi, bende massa son antremanda araca hasar verecek ve sıralamaya katılamayacak demiştim :))))

  29. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Mercedes'e tebrikler. Dün de hiç lastikler hakkında demeç duyamadık sanki. Bakalım lastiklerin performansı nasıl olacak. Eğer ciddi kayıplar olursa ataklar izleyebiliriz. Bir dünya bilinmeyenli bir yarış olacak start – güvenlik aracı – belki yağmur – lastiklerin performansı – pit stratejileri…

    Rosberg tüm hafta boyunca beklenildiği gibi polü almayı başardı. Red Bull'un performansı etkileciydi. Ferrari adına tam aha hızlandık derken yine sıralama turlarında ciddi geride kaldık. RAI yine kendine göre iyi bir noktaya gitti. Bakalım yarın neler yapabilecek.

    Eğer startta bir karışıklık olmazsa ve pek sıralama da değişmezse ciddi bir strateji savaşı izleyebiliriz. Eğer Mercedes'ler yine sorun yaşarlarsa arkadaki pilotların pit stop zamanları çok kritik olacak. Cesur davranıp risk almak önemli olabilir.

    Felipe adına aracın yetişmeyeceği belli gibiydi. Yapacak birşey yok. Yarın olabilecek en iyi sonuca gitmeye çalışacaktır. Belki ilk turda pit-stop görebiliriz. Bu pit-stopta değerli sıralar kazandırabilir. Güvenlik aracı tehditi her zaman olacak. Fazla karamsar olmadan yarın alabilecek puanları kovalamalıyız.

    van den Garde, Vergne unutulmaması gerekenlerdi. Maldonado'ya da üzüldüm açıkçası.

  30. öndekiler lastikleri çabuk bitirirlerse trafikde kalıcaklar.alonso ve raikkonen için bi avantaj olabilir.yada lastikler bitse bile devam edip tren şeklinde gidicekler

  31. Webber'den sonra tur dereceleri kopmuş. Webber ile Raikkonen arasında 0.6 sn var. Start kritik olacak. Eğer startta çok fazla değişiklik olmazsa atak yapmak çok zor. Red Bull'ların Mercedes'leri rahat geçeceğini sanmıyorum. Alonso ve Raikkonen uzunca bir süre öndekileri takip etmek zorunda kalacak gibi. Umarım yağmur yağar. Yarış performansları bu kadar yakınken yağmursuz bir yarış ne olur bilinmez.

  32. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bence herşey ilk pitlerden sonra belli olacak. Benim düşüncem öndeki 2 takımında bu piste geçiş zor olduğundan aşırı sıralama ayarı yaptığı yönünde. Yanlız pit girişi ve çıktıkları yer çok önem teşkil edecek. Arakdaki trafiğe denk gelirlese herşey boşa gider. Rai ve Alo nerdeyse aynı sürede geçtiler, fark binde 2 idi. Yağmur yağıp duruyor, temiz tarafın bir öneminin kalacağını sanmıyorum.

    İyi olan kazansın.

  33. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    raikkonenle alonso 1 pitstop deneyecekler gibime geliyor. Yarışa biraz daha odaklanmış olabilirler. RBR'den vettel'de bunu deneyebilir. Merakla bekliyorum pitstop sayılarını.

  34. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yarın için bence startta kaza olabilir ,şampiyona ilerledikçe hırslanmalar artıyor, umarım olmaz ,yağmur azda olsa yağarsa gene ortalık karışır ,alonso ve kimi 1 saniye fark yemez büyük ihtimal eksik pitstop yapacaklar,güvenlik aracı olmazsa olmazı gibi bu pistin startta sorun olmassa bence gene ,alonso kimi rekabeti olur tahminimce geçişlerin zor olduğu bir pist önde eksik pitstoplu birini geçmek zor ,genelde sıkıcı olur monaco bol bol aksiyon dileklerimle 😀

  35. Yarın yarış anında havanın sıcak olmasını dileyelim.Yoksa herkes başladığı yerde bitirir ayrıca Mercedesler tren yaparsa pite ilk giren yarışı alabilir.

  36. Yarışın favorisi Vettel.Lotus ve Ferrari'nin 1 sn yemesi içler acısı.Alonso kendine yarın startta dikkat etsin arkasında, startta yer kazanmaya çalışacak olan, agresif bir Perez var :))

  37. ferrarifernando  avatarı
    ferrarifernando

    Buyu mu yaptırdın yoksa ustune şimşek falan mı duşecek?

  38. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    bende marussiya pol alamaz dedim doğru çıktı.

  39. ben iki maurissia da 2.seansa kalamaz demiştim bildim beyler.Van der garde'den yattım ama caterham'dan

  40. buna ek olarak Rosbergin evi de monaco'da, banyosunda bile monaco pistinin posteri varmış 😀

  41. Madem tartışmaya girmeyeceksin neden gelip cevap veriyorsun. Oku geç.

  42. sonucunu en kestiremediğim ve merakla beklediğim yarış olacak bu sıralamalardan sonra.Red bull biraz daha gelişmiş gözüküyor gecen yarışlara oranla,alo ve rai kendi aralarında kapışıyolar sıralamalarda zaten.Alo cok az farkla kaçırdı 5.lik harika olabilirdi bi şansı olması için,yine de her şey olabilir zevkli yarış olacak gibi

  43. rosberg hamilton'u 0.090 farkla geride bıraktı. hem de monaco'da. tebrikler rosberg'e. en azından hamilton fanları bir çok kişi gibi: o aracı 3 yıldır rosberg sürüyor hep rosbergin stiline göre geliştirildi. araç rosberge göre yapıldı, hamilton araca uyum sağlayamadı demiyor. geçildi mi evet. ama yine de hamilton er geç üstünlüğü geri alacak bu görülebiliyor.

    raikkonen'in james hunt'ı olduğu gibi duruyor. umursamamış E'yi 🙂

    mercler yarın yarışta birbirlerini zorlamaz, tempoyu yavaşlatır, lastikleri korur, muhtemelen ilk 2 yi alırlar.

  44. Kimse McLaren polü alır diye düşünmemiştir zaten. Whitmarsh'a bile sorsan pol pozisyonunu alamayız derdi.

  45. Çocuk gibi seninle tartışmaya girmeyeceğim.Sen kendi kendine takıl.

  46. schumi nin yokluğunda rosberg monaco da pol ü aldı:p her ne kadar gerçeklik payıda olsa şaka bir yana rosberg iyi iş çıkarttı hamilton da epey zorladı ama rosberg gerçekten üst düzey bir pilot hele sıralamalarda gördüğüm en iyi pilotlardan diyebilirim.

  47. ben de mclarenlar polü alamaz demiştim. doğru çıktı.

  48. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Arkadaşlar yarın startta alonsoyu iyi izleyin

  49. Bizim 5. fena değil en azından temiz taraftayız bu sefer.Startta Webberden yine o harika startlarından birini bekliyoruz :).

    Lotus sıralamada geliştimizden eminiz demişti.1 sn fark gelişmis halimizse bunada bin şükür.

  50. Genç Alonso'cular rahatsız. :))

  51. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bugün Monaco sıralama turlarında Hamilton gibi bir pilotu mağlup eden Rosberg'i, Michael Schumacher geçen yıl 43 yaşında mağlup etti.

    Bir kez daha saygı duydum.

  52. Güzel bir sıralama turuydu. Tebrikler ilk 3'e

  53. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ne alaka mashar abiye bişey mi dedimişim yorumda 😀

  54. tyler durden avatarı

    burdaki yorumları gördükce cok gülesim geliyor 🙂 haberlerden daha ilgi cekici oluyor yorumlar 🙂 kahinler mi ararsın, yoksa tarftarlıkla holiganlıgı birbirine karıstırdıgı için gercekleri görmeyi beceremeyen körler mi ararsın, yoksa güzel bir yarıs dilemekten cok baskasının kaza yapması için dua eden niyetçiler mi 🙂 herkes burda vatandaş geeeeel 🙂 herkese iyi seyirler

  55. Çok uçuk tahminler yapmış gibi bahsetmişsin.Aşağı yukarı herkes bunları tahmin etti zaten.

  56. Yetenek ön plana çıkınca sıralama da daha net ortaya çıktı :)) Bu arada Rosberg' de gerçek den Lewis' i süpürebilir bu sezon 🙂

  57. McLaren F1 (T.E.E.) 23.05.2013 17:11:40
    Cumartesi günü ilk çizgi Mercedes'in. 🙂 Monaco'da lastik aşınması düşük olduğu için bu yarışta ciddi anlamda şansları var. Ferrari'de oldukça iyi görünüyor. Ama Cumartesi günü Mercedes'e rakip olacaklarını sanmıyorum. Yarışta ise Alonso galibiyet mücadelesini içinde olacaktır. Red Bull neler yapar bilinmez. McLaren'e gelirsek 6 ila 10 arasında bir yerde oluruz. 🙂

    Perşembe günü Mercedes'lerin İlk çizgiyi kapatacaklarını yazmıştım doğru çıktı. Ferrari'nin cumartesi Mercedes'e rakip olacağını sanmıyorum demiştim oda doğru çıktı. Yetmedi McLaren 6 ila 10 arasında olur demiştim 7-9 olduk oda doğru çıktı. 😀 Sezonun en güzel sıralama seansını izledik. Sürekli herkes tam gaz devam etti. Yarın yine heyecanlı bir yarış bekliyorum, birde yağmur olursa tadından yenmez. 🙂

  58. Geleneksel bir yarış ama startı dışında bir heyacanı olmayan bence gereksiz bir yarış….Zenginler keyif yapsın diye yapılıyor :))

  59. sen kafayı alonsoyla bozmuşsun bence belli bi süre F1'den uzak dur.Kafanı rahatlatmış olursun hem 😀

  60. :)))) Monaco'da pol almak için torbaların büyük olması gerek, belki sığmamıştır 🙂

  61. Gerçekten güzel ve heyecanlı bir sıralamaydı. Açıkcası beklenen oldu mercedesler çok iyi iş çıkardılar. Nico ya tebrikler bakalım yarışta bu sefer yarışta iyi olacaklar mı. Monaco onların en büyük şansı pistin kısa ve dar olmasından dolayı bunu kullanmaya çalışacaklardır. Kimi podyuma çıkarsa süper olur ben inanıyorum çıkacağına.

  62. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Raikkonende eksik pitle yarışı kazanır benim kupon yatar oh ne güzel 😀

  63. Mükemmel bir cumartesi günü, resmen Mercedes şovu vardı vettel sonuna kadar zorlasa da polü alamadı mercedes motorlu takımlar ilk 10 da şov yaptılar resmen. Yarın hamilton rosberge yardım eder rosberg yarışı kazanır.

  64. Ferrari ve Alonso beni deli ettiniz deli

  65. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Belliydi zaten,Alonso Raikkoneni geçse iyi olurdu ama startta büyük ihtimal geçer gibime geliyor.

  66. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    çok heyecanlı sıralama turlarıydı rosberg pole yi hak etti (iddadada kazandırdı 🙂 tebrikler raiye gelirsek yine yapacagını yaptı ve gerçek anlamdaki pole olan 5. ligi elde etti ( ilk 4 belliydi zaten ) yarış için raiden galibiyet bekleyebiliriz pozisyonu nun temiz taraftan olacagını düşünürsek rainin 1 pit eksikle yarışı kazanabilecegini söyleyebilirim.

  67. Çok kısa olan ilk sektörde 0.4 saniye fark.Bu ilk sektör ile 6.lık mükemmel sonuç.Hasar azaltabilmek için çıkacağımız bir başka yarış.Yarın Mercedes treni izleriz artık.Keyifli seyirler.

  68. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Yarışın galibi Vettel olacak inşallah Rosberg ve Hamiltonu tebrik ederim bu sene gerçekten ilerleme kaydettiler kaliteli sürücüler monacoda belli oluyor ilk 4 sürücüye bakıp herşey anlaşılıyor

  69. tyler durden avatarı

    görünen köy oldu bu sonuclar biraz.

  70. Birde yarışta duble yapabilsek.

  71. onur çakır avatarı

    rosberg araçtan inerken gördüm rosbergin fermuar açık kalmış la 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir