Hamilton, Monaco'da İlk Çizgiyi Kazanınca Rahatladı

yazar:

kategori:

2008 şampiyonu, art arda 3. kez pole pozisyonunu kazanan takım arkadaşı Rosberg’in gerisinde kalsa da ön bölümde olduğu için mutlu.

Hamilton “Tüm hafta sonu sıkıntı yaşıyordum. Araçta sıkıntılar yaşıyordum. 2005’ten beri Monaco’da ilk defa böyle bir deneyim yaşıyorum.”

“Her sene piste çıktığımda hiç sorun yaşamıyordum. Burada olduğum için mutluyum. Takımım ilk çizgiyi kazandığı için mutluyum. Tüm antrenman seanslarını dikkate alırsak büyük gelişme kaydettik.” dedi.

Hamilton, sürekli olarak takım arkadaşının gerisinde kalmasının ideal olmadığını ancak çok da sıkıntılı bir şey olmadığını söyledi.

Hamilton “Benim için yeni bir ve oldukça iyi bir şekilde baş ettiğim bir durum.”

“Geçmişte takım arkadaşlarıma karşı burada iyi sezonlar geçirdim ve bu da en kötüsü değil.”

“Bunu düzeltmem lazım. Araçtan maksimumu çıkarabildiğim zaman gerçek performansımı göreceğinizi umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Engin Hamilton avatarı
    Engin Hamilton

    Hamilton hizli olsun 🙂

  2. hamilton zaman turuna kötü bir ilk sektörle başladı, diğer 2 sektörde ise rosberg'den daha hızlı. ama yine de 0.090 saniyeye kadar indirebilmiş. ilk sektörde zaten Q3'ün ilk turlarında baya bir kilitlenme ile yakmıştı lastikleri, son 2 yarışta rosberg'in pol almasının baskısı da var üzerinde, belli;

    S1

    Nico Rosberg 19.343
    Lewis Hamilton 19.580

    S2

    Lewis Hamilton 34.295
    Nico Rosberg 34.407

    S3

    Lewis Hamilton 20.092
    Nico Rosberg 20.124

  3. Atakan Erdur avatarı

    Mercedes GP bu hafta en şanslı takım yarışı kazanma adına eğer kalkışta sorun yaşamaz ve ilk 2 olarak girerlerse ve önceki yarışlardaki gibi performans kaybı yaşamazlarsa(gelişme kaydetmişler gibi duruyor)yarışın favorisi Rosberg veya Hamilton.Medya ve çoğu kişi Mercedes'in yarışta yine döküleceğini düşünsede lastikleri az yıpratan bu pistte şansları çok yüksek. Hızlı olan kazansın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir