Gizli Lastik Testleri Nedeniyle Rosberg'in Galibiyeti Tehdit Altında Değil

yazar:

kategori:

Mercedes ve Pirelli’nin başı, İspanya yarışından sona bu senenin aracı ile yapılan testler nedeniyle çok ağrıyacağa benziyor. FIA, Monaco’dan sonra bu konuyu gündemine alacak.

Monaco’da FIA heyeti taraflarla görüşmeler yaptılar ve konuyu ilerleyen dönümlerde daha ciddi bir şekilde masaya yatıracaklarını açıkladılar.

Mercedes’in Rosberg ile bu sezon ilk galibiyetini kazanmasının ardından, galibiyetin tehlike altına girip girmeyeceği merak konusuydu ancak yetkililer, bu durumunun olmadığını belirttiler.


Yorumlar

  1. http://www.youtube.com/watch?v=3XGsS0waW20 tabi bir de bu var iki yil ust uste ayni pistte once Perez'i sonra Vergne'i bicmisti arkadan (Yorumsuz)

  2. Bir de diger fanlari yanlis anlamasin lutfen Schumi'ye buyuk saygim vardir ama boyle bir kazayla F1'den men edilme diye bir sey varsa herhalde http://www.youtube.com/watch?v=WQZ11T3M_X8 bu kazayi yapan ile bu hareketi yapan http://www.youtube.com/watch?v=wLwR7F9EX14 pilotta F1 den iki kez men edilirdi.

  3. bence bu haberi zerre alakasi olmayan baska bir haberle iliskilendirecek kadar ucuk ustun(!) zekali insanlar da bu sporu izlemekten men edilmelidir cidden cok sacma insanlar turemeye baslamis cunku

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Rosberg'in galibiyeti bazılarına fena koymuş..Bence Grosjeana 10 sıra değil F1'den men edilme cezası verilmeli..

  5. Bu galibiyet Rosberg'in elinden alınmamalı. eğer ortada yapılan bir etik dışı davranış, bir ayıp var ise bu takım ve lastik üreticisinin başını ağrıtmalı.

  6. Bu testin aciklanacak hicbir tarafi yoktur. Madem boyle bir karar aliniyor iddiasiz bir takimla yapilsin neden Marrussia ve Caterham ile yapilmadi bu test al iki araci 500km biriyle 500 km digeriyle test yap kimsenin giki cikmaz ama bu nedir yahu resmen sampiyonanin kaderiyle oynamak sampiyonu belirlemektir bu. Bence Rosberg'in galibiyeti tehdit altinda olmalidir kararlar geriye islemez hukukta ama Mercedes ekstra testle sorunlarini cozme yolunda ciddi adimlar atmis olabilir ki bu olabiliteler bu galibiyete etki etmis olabilir ortada yaris ve sampiyona kaderine mudahale vardir CAS'ta ciddi bir yargiilama ile FIA da dahil bircok kurum ve kurulusa ceza kesilmelidir. Yoksa burasi birilerinin babalarinin ciftligi olur Ferrari Mclaren Lotus Red Bull buyuk isimler takimlar birlesip FIA'yi CAS nezdinde dava etmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir