Marussia Pilotları Monaco'dan Karmaşık Duygularla Ayrılıyor

yazar:

kategori:

Jules Bianchi birçok sorunla karşılaştığı haftasonunda yarış dışı kalırken, takım arkadaşı Max Chilton yarışı Van der Garde’nin önünde 14. sırada tamamladı.

Max Chilton Monaco’nun kendisi için zor geçtiğini söyledi.

Chilton:”Genel olarak zor bir hafta sonu oldu. Van der Garde ile giriştiğim mücadeleden onun önünden ayrıldığım için mutluyum. Burada çok şey öğrendik ve bu bize ilerleyen yarışlar için yardımcı olacak.”

“Maldonado ile temas yaşayacağımı düşünmemiştim. Bana onun üstüne doğru gittiğimi söyledi. Yarıştan sonrada gidip onun nasıl olduğunu görmek istedim ve özür diledim.”

Jules Bianchi ise Monaco GP’sinin ardından karmaşık duygular içinde.

Bianchi:”Yarışın zor geçeceğini biliyorduk ve öyle oldu. Yarış’ın başında aracımda bir elektronik sorunu vardı ve yarışa pitten başlamak zorunda kaldım.”

“Yarışın başlarında Max (Chilton) ile mücadele içerisindeydim. Lastik kullanımı umut vericiydi. Ancak Maldonado ve Max’ın kazasının ardından bariyerler piste girdi ve çarpmak zorunda kaldım. Neyse ki aracın sadece önünde hasar vardı.”

“O Andan sonra ki amacım yarışı güvenli şekilde bitirmekti. Ancak sağ ön fren diskinde bir sorun oldu ve yarış dışı kaldık. Buradan üzgün ama çok şey öğrenerek ayrılıyorum.”

 

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir