Pirelli, 2014'te Formula 1'de Kalmaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Paul Hambery, Monaco yarışından önce yaptığı açıklamada artık kritik bir sürece geldiklerini ve kısa süre içerisinde bir açıklama gelmezse gelecek sene için lastik sağlayamayacaklarını söylemişti.

Pirelli’nin Başkanı Marco Tronchetti Provera “Anlaşmayı imzalama koşullarına yakınlaşıyoruz. Bernie’nin bizimle mutlu olması, bizim şirketimizin de hâlâ Formula 1 projesine ilgili olması nedeniyle kısa sürede anlaşmayı imzalamayı umuyorum.”

“Bizden yarışlara gösteri katmamız istendi ve yarışlar şu anda, bizden önceki döneme göre daha iyi. O açıdan başarılı olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

Bu arada Bernie Ecclestone, Pirelli’nin Kanada için planladığı değişiklikleri yapacağını söyledi.


Yorumlar

  1. Leynnnn bi git….

  2. Bilgi için teşekkür ederim. Bu aklıma geldi ama Geçenler de bir açıklamaları vardı halen 2014 için bir çalışmamız yok zaman daralıyor diye. Bu pazar günü ortaya çıktı adamlar lastikleri denemişler 🙂

    Çalışmaları yoksa Prototip lastikler gökten düşmüyor ya 🙁

  3. Bir çektirip gidin artık lütfen.

  4. Prototip lastikler test ediliyor.

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    ya hocam allah aşkına bi gidin illa izmit'imi basalım 😀

  6. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    yandık!!

  7. Berker Yıldırım avatarı
    Berker Yıldırım

    "Bizden yarışlara gösteri katmamız istendi ve yarışlar şu anda, bizden önceki döneme göre daha iyi. O açıdan başarılı olduğumuzu düşünüyorum." dedi. Pardon, madem yarışlar eskiye göre daha iyi niye herkes lastiklerinizden ve yarışlardan şikayetçi ??

  8. ferrari team avatarı

    Bu haber nerden çıktı şimdi ya ? Bu aksam yıne Pirelli kabusları gormeye devam edecem ve uyuyamıcam anlaşılan ..

  9. Arkadaşlar biri bana anlatsın Lütfen bunlar çıkıp demedi mi 2014 Lastiklerine henüz başlamadık anlaşmamız yok zaman daralıyor diye. Dünde söylentiler çıktı ve resmiyet kazandı kendileri de açıklama yaptı 2014 lastiklerini test ettik dediler bu iş nasıl oluyor ?

  10. Raikkonen06  avatarı

    Allah korusun siz ummaya devam edin bu el altından yaptığınız pisliklerle F1'i katlettiniz inşallah Bridgestone ve Michelin devri geri gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir