Sutil, Güncellemelerin Sonuç Vermesini Umuyor

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Force India’nın geçtiğimiz günlerde Silverstone’de yapılan testlerde denediği güncellemelerin, Britanya GP’de rakiplerine yaklaşmalarına yardım etmesini umuyor.

Force India, Red Bull tarzı motor kapağı ve yeni sönümleyici amortisörü de dahil olmak üzere yeni aerodinamiklerini teste sokmuştu. Silverstone’deki testlerin, Fisichella’nın kazası nedeniyle etkilenmiş olmasına rağmen Sutil, yeniliklerden memnun görünüyor.

Yeni parçaların takımın durumunu ilerletip ilerletmeyeceği sorulduğunda Sutil: "Öyle umuyoruz, Honda’yı biraz daha yakalayabilecek miyiz, göreceğiz"

"Bütün diğer takımlar çok uzakta ve Toro Rosso, yeni araçlarıyla oldukça uzakta. Bu yüzden hedefimiz, diğer araçlara ayak uydurmak. Arından arayaı kapatmak ve tekrar yarışabilir olmak."

"Oldukça iyi bir şekilde çalışan bir kaç parçanın yanı sıra biraz daha denenmesi gereken bir kaç şey var. Aerodinamik açıdan bir adım attığımızı düşünüyorum. Yeni bir amortisörümüz var ve bunun biraz daha denenmesi gerekiyor. Çünkü önden kayma çok. Ama gerçekten güncellemelere ihtiyacımız var"

"Bu güncellemelerle 0,3 saniye civarında kazandığımızı düşünüyorum. Bundan ne kadar faydlanabileceğimizi göreceğiz ama genel olarak durum olumlu"

Alman pilot, takımın İngiltere’deki yarışta sönümleyiciyi kullanıp kullanmayacağından emin değil.

Sutil: "Bunu tartışmamız gerek. Verilerin ne söylediğini ve Cuma günü nasıl gittiğimiz görelim. Hafta sonunda yeni bir şey deneyip risk alacak kadar çok zaman yok. Ama gelecek bir kaç gün içinde karar vereceğiz"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir