Salo: "Grosjean Hataya Fazla Meyilli; Birini Yaralayabilir"

yazar:

kategori:

Geçen sene ilk tur kazalarıyla çok sık adından söz ettiren Fransız pilot, o ününü yeni unutturmak üzereyken Monaco GP’deki kazaları bir defa daha eleştirilere neden oldu.

Monte Carlo’da Ricciardo’ya arkadan çarptığı için aldığı 10 sıra grid cezası, Kanada GP’de geçerli olacak.

Salo: “Lotus’un ne kadar vereceğini söylemek zor ama (Grosjean) çok hasara neden oluyor; çok puan kaybedşiliyor ki takımın finansal açıdan buna (paraya) çok ihtiyacı var”

“Yakın zamanda birine veya kendisine zarar verecek.”

“Grosjean inanılmaz derecede hızlı ama bu serilerde hataya fazla meyilli. Antrenman yapmak için yeteri kadar sene geçirdi ama bir zaman gelir ve artık burada antrenman yapamayacağı söylenir.”

Monaco’da manşetlerin diğer ismi Sergio Perez’di. Meksikalı pilot, hem takım arkadaşı Button, hem Alonso hem de Raikkonen ile ciddi mücadelelere girişti; Raikkonen tarafından sert ifadelere maruz kaldı.

Toro Rosso pilotu Jean Eric Vergne de McLaren pilotunu kötü şansa sahip olmadığına inanıyor.

Vergne: “Dürüst olmak gerekirse, diğer pilotların talihsizliklerinden memnuniyet duymam. Çünkü benim de başıma geldi.”

“Ama bir yorum yapacaksam, Sergio’nun kötü şansa sahip olmadığını söyleyebilirim. Yarış dışı kaldı; çünkü bunu istedi. Veya en azından elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.”

“Kötü şans kelimesi, Daniel’e (Ricciardo) daha uygundu; Romain ona arkadan çarptı”


Yorumlar

  1. Discovery'de Tom Hardy'le Sibirya'ya yaptiklari gezi guzeldi, yanilmiyorsam yeni superman Henry Cavill'le de bir bolumu vardi.

  2. Fifth Gear Season 21 Episode 06 Jason 'Push to pass' Plato ile birlikte 🙂

  3. Shell Helix: Adrien & Mika

  4. Grosjean'ın geçen seneki hatalarından sonra bile gönderilebileceği bu kadar konuşulmamıştı. Bu sezon ilk kazalı haftasonunda bile ciddi demeçler ortaya atılıyor. Bilmediğimiz bir şeyi biliyor olabilirler. Sezon içinde gönderilmesi oldukça olası görünüyor.

    Bu arada Mika Salo'nun hala F1 ile ilgilenmesi ve içinde olması güzel. Genelde Discovery Channel'da görüyoruz kendisini, bir de Fifth Gear'da görünüyor arada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir