Button ve Wurz Goodwood Festivali'ne Katılacak

yazar:

kategori:

Honda Racing F1 Takımı pilotları Jenson Button ve Alex Wurz’un 12-13 Temmuz tarihlerindeki Goodwood Festivali’ne katılacağı açıklandı.

Motorsporları tarihi ve araç kültürü bakımınından dünyanının büyük ve en çeşitli organizasyonu olarak görülen festival Chichester yakınlarındaki Goodwood’da gerçekleştiriliyor.

Button ve Wurz’un katılacağı festivalde diğer Honda pilotları ve motorsiklet sürücüleri de bulunacak ve Honda’nın eski ve şu anki yarış araçları sergilenecek. Motorsporları efsanelerinden John Surtees ve Mick Doohan gibi isimlerin de festivalde yer alması bekleniyor.

Goodwood festivaline dokuzuncu kez katılacak olan Jenson Button "Festival mükemmel ve her yıl yaz takvimim için önemli bir olay. Goodwood’a yeniden dönecek olmak büyük bir zevk. Yılın o zamanlarında parlayan güneş, motorsporları tutkunlarıyla bir arada olmak ve oradaki rahatlatıcı atmosfer harika. Bu olay, İngiltere Grand Prix’si sonrası, İngiliz ve uluslararası taraftarlar için biraz eğlenmek adına başka bir şans daha olacak. Ben onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir