Vettel: "Raikkonen'le Takım Arkadaşlığı Ne Kadar Gerçekçi Bilmiyorum"

yazar:

kategori:

Red Bull’da gelecek sene Mark Webber’in yerine bir başkasının getirilmesi bekleniyor. Bu isimlerin başında Kimi Raikkonen ile Toro Rosso sürücüleri yer alıyor.

Vettel ile Raikkonen’in iyi arkadaş oldukları ve bunun sorun olmayacağı düşünülürken Vettel bundan emin olmadığını söyledi.

Vetel “Bu ne kadar gerçekçi bir şey bilmiyorum. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Zaman müsade ederse birbirimizi yarışlarda görüyoruz. İkimizde açık ve dürüstüz, iyi anlaşıyoruz.”

“Ancak Formula 1’de gerçek arkadaş bulamazsınız.” dedi.


Yorumlar

  1. raimon akşam akşam iyi güldürdün be

    vettel diğer pilotları yusuf yusuf ettiriyor

    tarih senin gibi hayal perestleri yazmayacak Vettel gibi gerçekleştirenleri yazacak…………………………Şalu

  2. vettel'e birileri yusuf yusuf'un ingilizce ve almancasını öğretmeli acilen 😀

  3. Ron: Her iki pilotundan da memnun musun ? Bir birleri araları nasıl diye soruyor muhabir.

    Ron dan vecap geliyor= Her iki pilotum dan da çok memnunum iki farklı yetenek. Araları ise çok iyi umarım bu bir birlerini yenmeye başladığında da böyle kalır diyor.

    Bunun ardından günler aylar geçiyor ortalık kızışıyor nelerin olduğu malum.

    Vettel ile Kimi'ye gelirsek iki harika arkadaş ama bu Ron Dennisin de dediği gibi bir birlerini yenmeye başladığında neler olur?

  4. F1 pilotlarının arkadaş olmalarına gerek yok sadece birbirilerine saygı duymaları yeterlidir. Pist dışında muhabbetleri olsa da pist üstünde kimse kimseye acımaz. En iyi örnekleri Michael vs Ralf; Michaelin Massayı kardeş olarak gördüğünü demesi ve pist üstünde deliler gibi rekabet etmesi hatta birisinin yarışının mahvolmasına yol açacak kadar sert bir kapışmaya girmeleri buna güzel bir örnek. Aynı şekilde Michaelin Vettelle iyi ilişkilerinin olduğunu biliiyoruz, fakat Spa'da nerdeyse iki üç cm için birbirilerini biçecek kadar ileri gittiklerini gördük.

  5. RIDVANRAİKKONEN ridvann61 avatarı
    RIDVANRAİKKONEN ridvann61

    vetteli severim ama bu açıklaması kimiden korkuyo mu diye düşündürüyor
    1 numara olmaya alışmış sanırım

  6. raikonen gelse ne olur gelmezse ne olur . hala raikonen,den medet umanlar var . bence raikonen ferrari,ye gitsin alonsoy,la iyi anlaşırlar

  7. yani seninle arkadas olunmaz o ayrı mesele .

  8. gecenler e sorun olmaz diyordu simdi emin degilim diyor sezon sonun da ne diyecek acaba???Piste çikinca kimse babasini tanimaz :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir