Bridgestone 2014'te F1'e Dönüşü Reddediyor

yazar:

kategori:

Japon üretici, 1997’de F1’girdi ve 2010 sezonu sonunda ayrıldı. Bridgestone adına bir sözcü, geri dönüş planlarının olmadığını belirtti.

Sözcü: “F1’e dönüş için mevcutta bir plan yok. F1’de girişimizden beri Bridgestone, Avrupa’da ve dünyanın her yerinde marka tanınması açısından önemli bir gelişim sağladı”

“Aynı zamanda Bridgestone, yolcu araçları lastiklerinin gelişimi için de F1 lastikleri simülasyonlarını, tasarımlarını, teknolojilerini başarılı bir şekilde uyguladı.”

“Bridgestone’un F1’deki 14 yılının çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Sürekli olarak değişen mevcut iş ortamında Bridgestone, kaynaklarını tekrar yenilikçi teknolojilerin gelişimine yönlendirmeye odaklandı ve 2010 sonunda anlaşmanın süresi bitince lastik tedarik etmemeyi tercih etti.”

 


Yorumlar

  1. TV'lerde reklam yapmak kolaydır. Parayı basarsınız, ajansa hazırlattırırsınız ve yayınlatırsınız.

    F1'e lastik tedarik ederek reklam yapmaya çalışmak buna göre çok daha riskli ve daha zor. Muhtemelen de çok daha maliyetlidir. Koskoca Pirelli'nin nasıl madara olduğunu gördük. Küçük firmalar teknik konularda kendilerine güvenemeyebilirler veya gerekli fabrika ve kaynağa sahip olamayabilirler. Birisi gelirse, büyüklerden olur diye düşünüyorum.

  2. Bridgestone Formula 1 işbirliği marketing olarak belli bir yere geldi. Aslında yakın gelecekte Formula 1 lastiklerinin tedariği için 5 büyük lastik üreticisi dışında yeni bir marka bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir