Bottas, Kötü Aracın Başarısını Gizlediğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Geçen sene İspanya ‘da Maldonado ile zafere ulaşan takım, bu sezon için daha iyi yerleri hedefliyordu ama senenin ilk 6 yarışı geride kalmasına rağmen Williams, henüz bir puan bile alamadı.

Bottas: “Şimdiye kadar puan alamamamızı kimse beklemiyordu. Çünkü geçen seneye göre ileri yönde bir adım atacağımız umuluyordu”

“Direksiyonda yaptığım şeyler, belki de bazı iyi şeylerin, dışarıdan görülmesi çok zor. Şu anki durum bu. Tek yapabileceğim şey, sürekli olarak elimden gelenin en iyisini ortaya koymak”

“Takımdan olumlu geri bildirimler alıyorum. Hâlâ öğrenme sürecindeyim ve tempo açısında PAstor ile başbaşayım. Çok yakınız”

Gelecek sene koltuğunu koruma konusunda endişesi olup olmadığı sorulduğunda Bottas: “Bunu düşünmek için çok erken. Sadece önümüzkdie yarışa odaklanıyorum; ardından sonrakine ve sonrakine”

“(Yaptıklarımdan) hemen hemen memnunum. Geriye baktığınızda daha iyi yapardım, yapabilirdim dediğiniz şey her zaman vardır. En kolay ilk sezon değil; araç çok zor ve gelişmeye çalışıyoruz. Yani benim için kesinlikle büyük bir meydan okuma ama ben meydan okumaları severim.”

“Çaylak sezon için iyi bir başlangıç oldu; dahası gelecek”


Yorumlar

“Bottas, Kötü Aracın Başarısını Gizlediğini Düşünüyor” için 11 yanıt

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Allah Akıl, Fikir Versin 🙂

  2. osman erener avatarı

    yok artık

  3. alonso hiçbir zaman iyi pilot olmadı . hep ağzı konuşan orta sınıf bir pilot . bunu gittiği mclaren,de ferrari,de 2,nci renault seferin,de gördük

  4. kendin ile çeliştiğinin farkında mısın?önce övüyor sonra yerin dibine sokuyorsun.bu arada alonsoya saygın olduğunuda gördük.ancak yazılarını ayık kafayla yaz:))

  5. iyi bir pilot hiçbir zaman aracından şikayet etmez ve aracından maksimu,mu çıkarmaya çalışır . örnek alonso kazanırsa ne ala kazanamazsa araç onun için iyi değildir araç yavaştır .

  6. evet yavas aracla vettelin senelerdir harikalar yarattigi gibi diyorsun……

  7. 2007-2011 arasında katıldığı her tam sezon seride ya üçüncü, ya da birinci olmuş. Maldonado'dan çok daha parlak bir kariyeri var. Hamilton kadar olmasa da Hülkenberg ayarında iyi bir kariyeri olmuş.

  8. Bu adamın geçmişini bilen varmı. CV si nasıl acaba.

    Ben FW kadar olmasada bu adamda bir ışık görüyorum geçen seneden beri. O garajda tv den izlerken yarışı bazen çekiyordu kameralar onu. Adam feci içten içten gülüyordu resmen avını beklercesine.

    Kendine güveniyor ve hiç bir genç piltta olmayan bir yeteneği var. Yarış bitirebiliyor. Egosuna hakim. Tam finli. Bu adam da iş var.

  9. Aliss harikalar diyarına gitsin diyorsun………………………………………………….Şalu

  10. elvan dalton avatarı

    Mevcut Williams aracıyla polat alemdar gelse harikalar yaratamaz.

  11. Bak ya bel bağladığı şeye bak ya

    sen çalışma otomolinden maksimum performans çıkarma sonra aracım yavaş diye yusuf yusuf et

    formula 1 yetenek işi

    hızlı otomobille herkes yarış kazanır önemli olan yavaş araçla harikalar yaratmaktır………………………………………………………………….Şalu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir