Hamilton: "McLaren'dan Ayrılmak İstemiyorum"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, McLaren takımından başka bir Formula1 takımı için yarışmak istemediğini söyledi. İngiliz pilotun şu anda McLaren takımıyla 2012 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

Hamilton Alman Auto Motor und Sport dergisine "Tüm kariyerim boyunca Mclaren’de olmayı planlıyorum. Mükemmel bir kontratım var ve bu işbirliği devam ederse bundan memnun olurum." diye konuştu.

Genç pilot Woking merkezli takımla olan ilişkisini ‘eşsiz’ olarak nitelendirdi.

"Takım pilotların üzerinden çok büyük bir baskıyı alıyor. Benim için büyük bir ailenin içinde olmak gibi. 1997 yılından bu yana onlarlayım."

Hamilton bu yıl zor zamanlar geçirdiğinden de bahsetti.

"Kötü bir haftasonundan sonra bile bunu hemen atlatmanız gerekir. Yolunuza nasıl devam edeceğinizi öğrenmek zorundasınız. Yılın başında üzeirmde nasıl bir baskı hissettiğim konusunda kendime şaşırıyordum. Şimdi sadece kendime "Hey, sene uzun. Gelecek yarış için enerjini depola.’ diyorum."

 


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    F1 de iki tane büyük takım var ve bunlardan bitanesinde F1 kariyerine başlamış.hem o sevio hem mclaren.ayrılmaz bunlar =)

  2. sorunsuz bir şekilde yarışır.McLaren küçük bir takım değil her zaman önlerde olacaktır.ron gitse Martin var.Hiçbirşey değişmez.yeterki Hamilton yavaşlamasın ve sakin olsun

  3. Hamiltonun önünde en az on yıllık bir kariyer var,bu on yılın hepsinin aynı takımda geçmesi çok mümkün değil bence.Sonuçta Mclaren ondan Hamilton Mclarenden sıkılabilir,hep aynı takımda yarışmaktan motivasyom kaybı yaşayabilir,başarısız sezon ya da sezonlar geçirebilir ve hep Ron Dennis gibi bir manevi babada bulamayabilir Mclarende.On yıl uzun bir zaman…

  4. Mclaren'i sevmemesi mümkün mü onun için Dünya Şampiyonu takımdan yollandı. Tabular yıkılıp çaylak pilotla sezona başlandı. O da ona gösterilen güvenin karşılığını biraz da olsa geçen sene verdi ve bu sene de şampiyon olması bu güveni boşa çıkartmamış olacak. Ama tecrübe dediğimiz şey herşeyden önce geliyor işte…

  5. hamilton maaş alamasam bile mclarende yarışmaya devam ederim demişti geçen sene :)) bu durum herşeyi açıklıyor bence.adam mclareni seviyor.

  6. bncede bırakmaz…

  7. McLaren de Hamilton u bırakmaz zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir