Kubica BMW'nin Acele Etmesi Gerektiğini Söylüyor

yazar:

kategori:

Robert Kubica BMW’nin Fransa’daki düşük performansı hafife almaması gerektiğini ve bu duruma gerekli tepkinin verilmesi gerektiğini yoksa diğer takımların gerisinde kalma riskinin bulunduğunu söyledi.

Kubica Formula1’in resmi sitesine "Magny-Cours’da Ferrari ile aramızdaki fark şimdiye kadarki en büyük farktı. Bu durum diğer takımların bizle aradaki farkı kapatmasıyla daha da görünür hale geldi."

"Bu ciddiye almamız gereken ve acilen tepki göstermemiz gereken bir şey. Ön sıralardaki rakiplerimizde mücadele etmemiz için gereken hızdan şu anda yoksunuz.

Eski rekabetçilik seviyemize ulaşmak için gelişime ihtiyaç duyduğumuz bir sır değil." diye konuştu.

Polonyalı pilot, BMW’nin tepedeki mücadelenin gerisinde kalacağından korkmadığını ancak Toyota ve Renault’nun da iyi performans gösterdiğini söyledi.

"Bu yüzden Silverstone ve Hockenheim’daki yarışlar dönüm noktası olacak. Herkes pilotlar ve markalar şampiyonasında kendine doğru yeri bulmak için birbiriyle mücadele ediyor."

Kubica, Fransa yarışında düşük bir performans sergilemiş olsa da şu anda şampiyonada ikinci sırada yer alıyor.

"Şampiyonada ikinci sırada olmam bana göre sadece şans değil. Ama yine de kendimi şampiyonluk mücadelesinin dışında görüyorum. Eğer Brezilya’ya geldiğimizde de bu durumda olursak bunu aksini söyleyebilirim."

 


Yorumlar

  1. renonu ürettiği en iyi araç velsatis nasıl kral arabalar yapıyor sen BMW'nin 2010 üretim planını gördünmü busene ekimde yeni 7 serisi 2010 yılında 3,5,6,x5,x3,yeni PAS sınıfı otomobil. hepsini yenileyecek veya makyaşlayacak.rekabeti mükemmel atrırmak için.

  2. sinan  bilir avatarı

    BMW nin 2007 cirosu-56 milyar euro
    Reno nun 2006 cirosu-41.5 milyar euro

    bu wikipediada gelir olarak geçiyo ama ben gelir olup olmadığındna emin olamadığım için ciro dedim.

  3. arkadaşlar tamam sen öyle diyorsan öyledir gelir sevyelerine bak bakim anlarsın o zaman ok

  4. Lütfen renocular BMW ile renonun arasında uçurumlar var. Marka değeri de çok düşük renonun. BMW nin marka değeri de çok yüksek hatta dünya tarafından seçilen en ünlü markalarda hep 1. sırada. Motorlarımızda hep ödül alıyor her sene en iyi motor ödülünü BMW alıyor. Daha ne diyeyim.

  5. sinan  bilir avatarı

    evet eminim renonun tırları şuan herkesin rüyalarını süslüyordur.ama ben man ile daf ın tırlarınıda fena bulmuyorum 😀 tır diyo yaa 😀

  6. tahsin hatta birinide yazim bak RENAULT FLUENCE

  7. tahsin eminmisin karşılaştırılacak arabası yok diyorsun interneti açta bir incele bakalım renault kıral arabalarını görürsün kardeş ayrıca renault agır yük arabaların dada 1 sırada özelliklede tırlarıyla unutma

  8. BMW-reno kıyaslaması yapılamazki zaten BMW'nin en düşük versiyonu 1 serisinin baz donanımı bile laguna'nın full donanımına sahip nasıl karşılaştırma yapalımki hadi 760Lİ ile velsatis karşılaştır diyecem ama 760Lİ'nin parası ile 6 tane velsatis alınıyor yani renonun BMW ile karşılaştırılacak aracı yok. :))))

  9. sinan aferin sana çok iyi etmişsin x5 göre bildinmi ne iyi eminim çok sevinmişiniz dir hıı bun ları anlan artık bu rası türkiye türkiyenin arabasıda renault emin olun bu hemen hemen her tarafda aynı dır anlta bildim ok

  10. sinan  bilir avatarı

    takımlar her yarış için ayrı parçalar getirir ve buna komple "yarış paketi" denir.ne yazıkki bazı arkadaşlar bunu bile bilmiyo henüz.BMW nin fransa için getirdiği paketteki bazı parçalar rüzgar tünelindeki gibi çalışmamış ve buda aracı hızlandıracağına yavaşlatımış.sözün özü ingilterede yine geri döneceğiz. bu arada pınar ben etrafıma baktım 3 toros 1 brodway 2 tanede X5 gördüm 😀 ama bu gördüklerimden BMW reno kıyaslaması yapamadım 😀 denedim olmadı 😀

  11. Kubicik her yarışı kazanmak mı istiyormuş ay canımmm yerim ben onu :))

  12. tahsin efe emre bizim 2 şampiyonlukla kalacağımızı nerden biliyosun rüyayamı yattın kardeş görecez havalanma havalarını alırım diye biz laf vardır unutmayın daha öncede herkes dedi renault şampiyon olamaz ayrıca renault un da bmw vede aşa kalır bir marka değil bak istersen bir etrafına bilmem anlata bildimmi BİR GÜN MUTLAKA RENAULT F1 TEAM FERNANDO ALONSO

  13. BMW nin fransadaki durumu tamamen yanlış paketle ilgili biliyorsunuz her takım değişik pistler için farklı paketler uyguluyo. BMW kumar oynayarak bu paketi denedi ama olmadı. Başarılı da olabilir olmayabilir de, her şey önümüzdeki sene için. Her türlü kumarı bu sene oynayacağız. All For 1.

  14. tamam pınarcım bekleyip görüşelim BMW renodan çok daha büyük bir markadır belki şampiyonluk 2009 senesinde bile gelebilir. sizin gibi 2 şampiyonluktada kalacağını hiç sanmıyorum BMW'nin.

  15. tahsin emre efe ben her zaman burdayım ben ne kadar yorum yaptıysam hepside silindi arkdaşaım ben hiç bir zaman bir yere kaçmam açbak istersen yarış sonucu nun altın daki yorumlarıma ben ayrıca hiç bir zaman bmw veyi küçüm semedim küçüm semem de ayrıca bmw vezi arkadaşlar dalga geçerlerse renault ile ola bilir siz bizim başardıklarımızı başarın ondan sonra konuşalım saygılar renault f1 team

  16. erhan katılıyorum kardeşim.

  17. Renault u küçümseyen yok burada. En azından ben küçümsemiyorum. Ama sen BMW yi küçümsüyorsun. Sevmeyebilirsin normaldir ama saygı duyman gerek. Nasıl ben Ferrari yi sevmiyor ama saygı duyuyorsam.

  18. pınar görüşücez az daha beklen demiş arkadaşlar bu laflar bana biryerden tanıdık geldi. haa ewet hatırladım geçen hafta cuma günü demişti bu lafları ama ne gariptirki pazar günü ortadan kayboldu. tatildeydi herhalde pınar ee tabi renonun adama ne zaman tatil yaptıracağı belli olmaz.F1 takımları geçmişteki başarıları ile değil şimdiki başarıları ile övülmek ister tabi reno artık bize eskiyi bir hayli hatırlatacak gibi bize düşünürüz bu takım ne yaptı aaa ewet hatırlar gibiyim 2005-2006 şampiyonu değilmiydi bu takım ewet galiba öyleydi diye.:)))) pınar umarım haftaya bu zamalar yine tatile çıkmassın çıkacaksan yarıştan sonra haber ver. :))))))))))))))))))))))

  19. massa lewis rai bunlara hiçbir yarışta birşey olmazsa (özellikle ceza) podyumu zor görür

  20. valla siz dalganızı geçin 2005-2006 yıllarını unutmayın ama arkadaşlar bekleyin yarışta neler olacak görün bakın fernando alonso RENAULT F1 TEAM bu arada ben her zaman burdayım unutmayın hepiize saygılar bmw venin daha çok ekmek yemesi gerek renault sonuna kadar arkandayız unutmayın bir gün mutlaka

  21. sinan  bilir avatarı

    pınar nasıl geçti fransa tatilin 😀

  22. pınara göre zaten reno en hızlı takımda belli etmiyorlar fransa GP'sinden sonra nerelerdeydin pınar tatilemi çıktın.:))) reno zaten her testte ilerleme kaydediyor yarışlarda strateji yanlışlıklarından dolayı kötü gözüküyor strateji mükemmel olsa her yarışı kazanır.değilmi pınar. vega_nitro arkadaşıma canı gönülden katılıyorum.

  23. aaa Pınar gelmiş 😀

  24. Diğer takımların tehditlerini arttıracağına ama BMW'nin de Fransadan kat kat daha iyi olacağına inanıyorum.

  25. RENAULT VE TOYOTA NIN ZORLAYACAGINA İNANIYORUM özelliklede renault un zorlayacagına

  26. BMW takımının Fransa için yaptığı değişiklikler hatalı oldu ve araç gelişeceğine geri gitti, tek yarışlık bir şey bu. Sezonun en kötü performansıydı zaten, bir daha böyle olacağını sanmıyorum. Eğer yine olursa Kubica işte o zaman heyecan yapabilir.

  27. tolga soydan avatarı

    hamiltonla kimi daha iyi turlar atıoydu.BMW nin bu performansı tek yarışlık gibime gelio.yani fransaya mahsus olabilr.

  28. Kubica Fransa da geride kaldı ama aracın da Fransa pistine uymaması ayrı bir etkendi. Ayrıca ben hala Kanada da Kubica nın kazadan öncede yarış kazanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Aynı benzin yüküyle aynı tur zamanlarını atıyordu Kubica.

  29. Kubica'nın öndekileri zorlması zevk katıyor. Bence de geri dönmeli ve daha hızlı çalışmalılar.

  30. adam yarış kazanacam dememişki doğru okuduğunuza eminmisiniz.kanada'yı şansa kazanmış ewet şanstı ama kubica'mı hamilton rai.çarp dedi tuttuğunuz en iyi pilot olduğunu düşündüğünüz hamilton massa rai. sezon başından beri hata yaparken kubica gridde hata yapmayan tek pilot.unutmayın.kubica podyum için mücadelesi verecek buna inanıyorum.

  31. şans değil mi bak sen tek bir kanadayı kazandın massa 3 rai 2 lewis 2 yarış kazandı Kanada'da da ne olduğunun anlatmayım şimdi.bir daha yarış kazanmak zor dostum zor (bu sene için)

  32. ingilterede 2 ferrari 2 mclaren arıza yaşamaz veya ceza almazsa bu performansla nasıl podyum mücadelesi vericek? 10. başlayan kovalainenin bile gerisinde kaldı yarış sonunda kubica.

  33. toyota'nın iyi olması sadece bir kereye mahsus bir durumdu reno zaten boş depoyla tur atıyor sıralamalarda. ralph;ingiltere'de mücadeleye geri döneceğiz. demişti kubica sende merak etme ingiltere'de podyum için mücadele edeceksin sana güveniyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir