Perez: "Monaco'da Yanlış Bir Şey Yapmadım"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Kimi Raikkonen ve Jenson Button, Mclaren’in genç pilotu Perez’i çok agresif olması nedeniyle eleştirmişlerdi.

Perez Monaco’da rakibinizi geçmeye çalıştığınız her manevra sınırdır.”

“Günün sonunda kötü biten, sınırda olan bazı manevralarım oldu. İstediğimiz sonucu alamadık.”

“Yaptığım manevralar doğruydu.  Aptalca bir şey yapmadım.” dedi.

Perez, Raikkonen’in kendisiyle ilgili yumruk atılması gerektiği yönünde olan sözleri önemsemedi.

Perez “Yarışın hemen ardından öyle konuşmuştur. Günün sonunda bizler insanız. Çok üzgün, kızgın ya da direkt olup birilerini eleştirmek isteyebilirsiniz.” 

“Onun, benim yarışımı mahvettiğini düşünüyorum. O ise benim mahvettiğimi düşünüyor.”

“Yaptığım ataklara bakarsanız bunlar Jenson, Fernando ve Kimi gibi gerçekten şampiyonluğu düşünen insanlara karşıydı. Bu yüzden Kimi’nin asla o kapıyı katacağını düşünmedim.”

“Günün sonunda olan oldu. ” dedi.


Yorumlar

  1. bence en kendini Kimiden uzak tut senin için iyi olur Kimi bos konusmaz birdaha ki sefere yumrugu cakarmi yok baska birey mi yapar allah bilir ama eni hakemlere birakmaz gibi.monacoda 53 . turda geliyorum dedin zati yukardaki foto da acikca goruluyor hafoo kesmiyorsa videolari izle sabah aksam da gor kendini.birtane gro yeterli ikincisine hiç gerek yok.

  2. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Yayınımızı bir son dakika haberiyle kesiyoruz sayın seyirciler: Kısa adı MDB olan Meksika Doğrultmacılar Birliği'nin Perez'e sponsor olduğu açıklandı! Düzenlenen basın toplantısında birlik başkanı Juan Miguel Alaves mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

    "Checo'da öyle büyük bir potansiyel var ki anlatamam! Sağ olsun bugüne kadar istisnasız tüm yarışların olay adamı oldu. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyerek bundan sonraki tüm yarışlarda da önemli sürücü-önemsiz sürücü ya da büyük takım-küçük takım ayırt etmeden, kendi takım arkadaşı dahil önüne geleni biçmekten çekinmeyerek arabaları acımasızca yamultacağından eminiz. Checo sayesinde doğrultmacılık hak ettiği önemi kazanmaya başladı! Onun bu duyarlı davranışı, doğrultmacılığa gönül vermiş her neferin yüzünü güldürüyor!"

    Salonda duygulu anların yaşanmasına neden olan bu konuşmadan sonra söz sırası Perez'e geldi: "Burada sizlerin ilgi ve sevgisine nail olmaktan gurur duyuyorum. F1 camiasında hak ettiğim ilgi ve sevgiyi göremiyordum. İki kişiyi biçtim, onunu da biçmeme ramak kalmıştı diye bazı kesimler üstüme gelmeye başlamıştı. Başarılarımı çekemeyen bazı tipler dış mihraklarla birleşerek beni bu camiadan silmeye kalktılar. İşte bu zor günümde MDB (Meksika Doğrultmacılar Birliği) imdadıma yetişti. Çocukluğumun geçtiği doğrultmacı atölyelerinin hak ettiği yere gelmesi için kaç sürücüyü biçmem gerekiyorsa gözünün yaşına bakmadan biçeceğim! Gönlünüz ferah olsun ey tamirciler!"

    Perez'in sözleri sık sık "Çeko sen bizim her şeyimizsin", "I love you Çeko" ve "İşte doğrultmacı işte şampiyon!" gibi sloganlarla kesilirken günün sonunda Perez doğrultmacıların omzunda salonu terk ederken yanlışlıkla kapının üst kemerine çarparak hafif bir sarsıntı geçirdi.

    Şimdi de türküler ve oyun havaları…

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    perez kafan iyiykenmi soyledin bunları kimi;
    schumi, alonso, montoya… vb gibi kişilerle tekerlek tekerlege mücadele etmiş birisi sense arkandaki sponsora güvenerek istedigini yapan birisin.

  4. Raikkonen06  avatarı

    Gülüp geçiyorum artık senin açıklamalarına.

  5. salih yildiz avatarı

    İnşallah sezon sonu o puanları aramayız…Jenson ve Alonso ya yaptığı atakların verdiği cesaretle o son atağı da yaptın tamam da bari hatanı kabul et… Çünkü yıllardır doğru dürüst hiç bir konuda yorum yapmayan Kimi hala "hatalıydı diyorsa" olay bitmiştir.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Yaptığım ataklara bakarsanız bunlar Jenson, Fernando ve Kimi gibi gerçekten şampiyonluğu düşünen insanlara karşıydı. Bu yüzden Kimi'nin asla o kapıyı katacağını düşünmedim."

    İşte sorun bu. Checo, Button ve Alonso'da olduğu gibi, -metezoruyla- kapıyı açtırmak istedi ama olmadı.
    Aslında -bana göre- bunun bir yarış kazası olarak nitelendirilmesi, fazlaca saçma. Arkada zorla kapıyı açtırmak isteyen bir Checo var, önde de kapıyı kapalı tutmaya çalışan bir Raikkonen var. Sonuç olarak Perez, Raikkonen ve kendi yarışını mahvediyor. Kendi hatasının bedelini yarış dışı kalarak ödedi ama, Raikkonen'i de önemli bir 9 puandan etti. Raikkonen'e verdiği zararı nasıl ödeyecek?

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    offf offf, gro varken birde bu çıktı şimdi, tamam yapmadın yapmadın, az bile yaptın, bi daha gridin yarısını pert et de rahatla bari, yazık şampiyonluğu oynayan pilotlara, bu kafayla bu adamdan çok çekecekleri var, allah ıslah etsin ne diyim….

  8. üç şampiyon seni eleştiriyorsa, ''ben suçsuzdum'' diyemezsin çaylak…

  9. "Onun, benim yarışımı mahvettiğini düşünüyorum. O ise benim mahvettiğimi düşünüyor."

    Bu adama ne desen boş!

  10. bak hala 🙂

  11. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    Hatasını farketmeyen insanlara da aptal denmiyor muydu ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir