Raikkonen: "Şu Anda Farklı Düşünmüyorum, Perez Yarışımın İçine Etti"

yazar:

kategori:

Raikkonen “Şu anda farklı hissetmiyorum çünkü onun yarışımın içine ettiğinin gerçeği değişmiyor. Bir sene sonra da sorsanız aynısını söylerim. Bir puan aldık ancak durumun doğru olduğu gerçeği değişmiyor.”

“Hakemlerle konuştum ve bana yarış kazası olduğunu söylediler. Bana yanlış bir şey yapmadığımı ancak yanlış yapan birisinin olması lazım. Bir şey değişmeyecek ancak Charlie, Perez ile konuştu. Ne konuştuklarını bilmiyorum.”

“Bazen bazı sürücülerden endişe etmeniz gerekiyor çünkü onlara güvenemiyorsunuz. Tepedeki 5 sürücüye güvenirsiniz. Onların sizin çizginize girmeyeceğini ve adil yarışacağını bilirsiniz.”

“Sert ancak adil olabiliriz. Agresif olma konusunda sorun yok ancak geçiş hamlesinin arkasında bir düşünceye sahip olmalısınız. Rakibinizin kaçacağını düşünerek bunu yapamazsınız. Belli isimler sert ancak adil yarışırlar. Bazılarının ise ne yapacağını bilemiyorsunuz.” dedi.


Yorumlar

  1. 2013: A McLaren  Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Maalesef Kimster, Perez'i yarış içerisinde geçmeye çalışırken dikkat etmeli…
    Perez çaylaklığına rağmen hiç geri adım atacakmış gibi durmuyor.
    Ya da Perez, McLaren'in nanosuit inin ayarını superb den çıkarmayı unutuyorda olabilir.

  2. nerden biliyorsun, belki alonso için söyledi 🙂

  3. Kimi bu sezon çok hırs yapmış, sanırım şampiyonluğu cok istiyor.

  4. Belli isimler sert ancak adil yarışırlar.

    Kimi'den hamilton'a ilk övgü sanırım bu 🙂

  5. Aslında Kimi'nin yaptığı bir olaya saplanıp kalmak değil.Olaydaki muhattabınız bir yanlış yapıyor ve bunu ısrarla doğru olanı yaptım şeklinde savunuyorsa sizinde çoğu zaman ısrarla yanlış yaptığını söylemeniz gerekir.Söylemese bu tutumunu başka yarışlara da yansıtır,agresiflik yarışın doğasında vardır ama aptallıkla agresiflik aynı şey değildir.Zaten geçmişte de gördüğümüz bir gelenek olan Mclaren'in agresif sürüş yaptığını iddaa eden pilotuna toz kondurmayıp ha bire desteklemesi,pilotun aynı şekilde ben haklıyım havaları şu anda da fazlasıyla mevcut ve bu yaklaşıma tabiri caizse "hoopp arkadaş ne haklılığından bahsediyorsunuz agresiflik tanımınızı sil baştan gözden geçirin,ben bunu kabul etmem" demek bir nebze kendilerine çeki düzen vermelerini sağlar (tabi bu umulan bir şey)

  6. Şampiyonların Mücadelesi Sert ama her zaman adil oluyor.

  7. Raikkonen06  avatarı

    Yapma Kimiii gelmiş geçmiş bir olay tamam belki şampiyonluğu çok etkiledi ama elden bişey gelmiyo maximumu almaya devam etmeliyiz şu takımda aracı birazdaha geliştirirse çok daha iyi olacak.

  8. Raikkonen'in tepki verdigi bisey cikti.. Artik muhabirler suyunu cikarana kadar bunu Kimi ye sorup dururlar…

  9. emiko emiko avatarı

    Perez Mclaren gibi büyük bir takımda olduğu için ceza almadı.Perez Mclaren yerine Caterhamda veya sauber de olsa ceza alırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir