Bottas: "Hava Koşulları Bize Yardım Etti"

yazar:

kategori:

Williams takımı henüz bu sezon puan alma başarısı gösteremedi.

Bottas: “Bunun çok büyük anlamı var. Hayal edebileceğimiz yerlerden birile ilerdeyiz. İlk 6 yarış bizim için çok zordu. Bu da (sıralama sonucu) takım için güzel bir tetikleme oldu.”

“Bugün burada her şeyi gerçekten doğru yaptık.”

Williams son yarışlarda geliştiğini söylüyordu ama Bottas, hava koşullarının griddeki yerine yardım ettiğini kabul etti.

Bottas: “Gerçek şu ki, aracımız kuru zeminde şu anda üçüncü sıraya ait değil.”

“Takımımız hep yağmur diliyordu; çünkü işleri doğru yaparsanız, (aracın kabiliyetinden) daha üst sıralara yükselme şansınız olur”

Williams pilotu ayrıca yarış için temkinli konuştu.

Bottas: “Kuru zeminde işler zor olurdu. Şu anda hâlâ 0 puanım var ve öğrenecek çok şey var”

 


Yorumlar

  1. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    Çok üst düzey bir pilot da değil,vasat bir pilot da değil.Jenson Button tarzında bir isim.Fırsatları iyi değerlendiriyor.
    Bir de şöyle bir laf etmiş" Şu anda hâlâ 0 puanım var ve öğrenecek çok şey var" bu iyi bir ifade.Bazı genç pilotlar gibi burnu havada değil en azından.Kendinden emin.

    Bu sene Bottas bu fırsatları iyi değerlendirirse F1'in kalıcı isimlerinden olabilir.Ayrıca takımın desteği ni fazlasıyla alıyor.Başarılı olabilir.

  2. Yağmurlu ve aracın kendisini sınırlamadığı bir havada kalitesini gösterdi sanki biraz Bottas. Tabi şu an konuşmak için biraz erken, yarın yarışta da görmek lazım Sezonun bu kısmına kadar aracın performans eksikliğinden dolayı sonuçlara yansımamış olsa da istikrarlı diyebiliriz kendisine, iki yıllık tecrübesi olan, ve normalde fena da olmayan Maldonado ile kıyaslarsak. Çok büyük de sürpriz olmaz belki de yarın iyi bir sonuç alabilirse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir