Raikkonen: "Kötü Bir Hafta Sonuydu Ancak Yine de Puan Alabildik"

yazar:

kategori:

Yarışı 9. sırada tamamlayan Raikkonen “Yarışım çok iyi başlamadı ve ardından fren pedalım yumuşamaya ve frenim zayıflamaya başladı. Cuma günü de benzer sorun yaşamıştık. İdeal değildi ancak en azından frenler virajlarda yavaşlatacak kadar iyiydi. Ancak ne yazık ki zaman kaybediyordum ve atak yapamıyordum. “

“Bunun yanında  pit alanında da çok fazla zaman kaybettim ve o da yardımcı olmadı. Yarışımın çoğu başka araçları takip etmekle ve diğerlerine karşı savunmayla geçti. Bu yüzden ne keyifli bir gündü ne de çok keyifli bir sonuç.”

“Kötü bir hafta sonuydu ancak en azından bir kaç puan alabildik.” dedi.

Romain Grosjean “Arkadan gelince her zaman yarış zor geçer ancak yine de puanları kaçırmak hayalkırıklığı. Opsiyon lastiklerine geçene kadar her şey iyi görünüyordu ancak o lastikler beklediğimizden hızlı bitince tekrar pite girmek zorunda kaldık.” dedi.


Yorumlar

  1. sınan matias avatarı
    sınan matias

    son iki yarıştır kutup ayısı raikkoneni yakaladı yakalayacak.:)

  2. donnie darko avatarı

    Sanırım yavaştan yavaştan Redbull ile köprüleri atmaya başlayacakmış gibime geliyor. Haydi hayırlısı…

  3. Lotus geri kalmaya başladı şimdiden…umarım yanılırım ama sadece Kimi'nin yeteneği ile yürümez…bütçe kısıtlı, bu seneki gelişme yarışı bir taraftan, gelecek sene için hazırlıklar bir taraftan…pit stoplar da diğer büyüklerin yanında amatörce…bir pit stop az yapıyor olmak yetmez…

  4. TifoAlo HRT avatarı

    Ben kaldıraçın kırıldığını gördüm ama emin değilim.

  5. Lotus artık Raikkonene göre değil çok fazla hata yapıyorlar.Pit ekibi hiç çalışmıyor zaten heralde adam kaldıraçı daha lastik değişimi bitmeden indiriyor.Strateji olarak tek pit stopta artık tutmuyor 2 pit stop yapsalardı yarışta çok daha iyi bi yerde bitirebilirdik.

  6. Lotus! Sen mi büyüksün ha? Hayır ben, ben hasan usta 🙂

  7. sanayide hasan usta var bi getirin gösterin olmazsa frenleri. koskoca lotus ekibi çözemiyorsa bi de hasan usta baksın şu soruna.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir