Rosberg: "Kanada için Mercedes'in Referans Noktası Hamilton'dır"

yazar:

kategori:

Hamilton yarışa 2. cepten başladı ve son turlarda Fernando Alonso geçene kadar bu yerini muafaza etti. Rosberg ise takım arkadaşının aksine ilk pitstopta süper yumuşak lastikleri taktı ama istedikleri gibi performans alamadı ve ikinci pitstop erken geldi. Daha sonra ise yarış Alman pilot için mücadeleden uzak geçti.

Rosberg: “Harika bir gün değildi. 5.’likten daha iyi bir yer alabileceğim hız yoktu. Bu açıdan bakınca hasarı sınırlı tuttuğumuz bir yarış oldu. 5.’lik iyi, iyi puanlar aldık.”

“Bugün takım adına referans noktamızın Lewis olduğunu düşünüyorum. Üçüncü oldu ve bu da gösteriyor ki lastikleri idareei, her konuda hâlâ kesinlikle gelişmemiz gerek. Çünkü tek turda en hızlı araca sahibiz ama yarışta 3.’lüten öteye gitmekte biraz sıkıntı yaşıyoruz”

Alman pilot, Silverstone öncesinde lastikler üzerine sıkı çalışmaları gerektiğine inanıyor.

Rosberg: “Evimizdeki yarış. Takım üyelerinin birçoğu orada bizi akışlayacak. İyi bir sonuç alıp herkese harika bir gösteri sunma adına çalışacağım. Yapmamız gereken bazı şeyler var. Çünkü o yüksek hızlı virajlarda lastikler üzerine fazlaca yük binebilir; ama sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.”


Yorumlar

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Şimdi bişey dicemde yeri değil

  2. Çünkü bir takım 30 milyon Euro verip pilot transfer eder.Gece gündüz çalışır.Başarısızlık olunca bir pilotu sabote ettiğine inanılır.Türkiye'de bu iş böyledir.Cumartesi Rosberg'in Kersi çalışmıyordu.Sabotaj olmasın? !!

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumache o yüzdenmi hala Mercedes-Benz'de çalışıyor..çalışıyor demeyelimde elçilik yapıyor..Demekki zulüm etmemişler bende bazen sövüyorum iyi sonuçlar alınca ama yapacak bişe yok yani ben burda takımı değil aslında Rosberg'i ve Hamilton'u destekliyorum..Helede dünkü yarışta podyuma çıkan Hamilton' görünce daha çok pilotları destekliyorum emin ol geçen seneki Kanada yarışında Ross Brawn ve ekibine iyi saydırmıştık burada..bizim burda yaptığımız yorumlar hiçbir şeyi değiştirmiyor yani nickimle yaptığım şeyi niye kıyasladın onu anlamadım

  4. nick'in schumi nerde ben orda ama şu an resmen schumiye 3 sene zulmeden takımı destekliyorsun.. ilginç

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Yinede iyiydin be Nico..Bence yanlış ayar demeyilimde daha değişik bir ayar seçtin o da lastikleri kötü etkiledi takım adına çok iyi puanlar aldık.inşallah böyle devam ederiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir