Massa: "Yarışımdan Çok Mutluyum"

yazar:

kategori:

Massa, sıralamaların ikinci seansında geçirdiği kazanın ardından yarışa 16. sıradan başlamıştı ancak iyi bir yarış çıkaran Massa 8. olmayı başardı.

Massa “Bugün baştan sona gerçek mücadele gösterdik ve yarışımdan çok mutluyum. Dün pist dışına çıkmamızın ardından 16. sıradan başlamanın kolay olmayacağını biliyordum ancak iyi bir aracım olduğunu ve pist üstünde mücadele etmem gerektiğini biliyordum. Bir çok güzel geçiş hamlesi oldu.”

“Ancak lastik aşınması nedeniyle Force India pilotu Sutil’in arkasında çok değerli zamanlar kaybettim. Bu yüzden 2 kez orta sert hamurları kullansaydım bir iki sıra daha kazanabilirdim. Bu sonuçtan mutlu olmasam da yine de olumlu bir gündü. İyi performans sergiledik ve mücadele edebildik.”

“Artık sıradaki yarışa daha güvenle gidiyorum çünkü Silverstone, aracımızın çok iyi çalıştığı Şanghay ve Barcelona pistlerine çok benziyor.” dedi.


Yorumlar

  1. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Kusuru bakmayın ama yapması gereken buydu zaten, sen bu sporun en köklü en prestijli takımının pilotu olarak zaten ayrıcalıklı birisin demektir, kaza yapıp 16. cepten baslıyorsan eger zaten normal görevin bu atakları bu performansı göstermektır, sana biçilen görevi yapıpta üstüne birşeyler koymuş değilsin eksilerini kapatıyorsun, artına artı koyman gerek, başarısızlıklarını kapatarak değil, başarıya başarı ekleyerek bir yerlere gelebilecegının farkına varmalı…

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu yarışta en çok mücadele eden savaşan pilot Massa idi.Öyle sanıyorum ki kimse MAssa kadar ter dökmemiştir.Tebrik ederim.

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Doğru stratejiyi seçemedik. Doğru stratejiyle 6.lığın mümkün olabileceğini düşünmüştüm. 70 tur boyunda sürekli mücadelenin içindeydik. 1 tur bile rahat tur imkanı bulamadı. Kritik olan motivasyonumuzu tekrar sağlayıp gelecek yarışlara odaklanmak.

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Gerçekten güzel sürdü,ama bu sene şansı kalmadı gibi ferrari için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir