Hamilton'dan Alonso'ya 'Boğa" Benzetmesi

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, yarışın sonlarında Alonso’nun takibi sırasında telsizden yarış mühendisine serzenişte bulunmuştu.

Fernando Alonso yaklaştığında telsizden lastiklerini zorlayabileceği söylenmişti ama Hamilton “Adamım, bırak da süreyim” cevabını vermişti.

İngiliz basını bu diyaloğa takıldı ama Hamilton, o sırada sadece odağını kaybetmemek istediğini ifade etti.

Hamilton: “Fernando tarafından takip edilmek, boğa tarafından kovalanmak gibi bir şey. Bu yüzden zaten azami performans gösterirken birinin kulağıma bir şey söylemesine ihtiyacım yok. Ve azami performansınızda olduğunuzda, kolaylıkla kaza yapabilirsiniz. Hiçbir şekilde aklınızın karışmaması gerek.”

 


Yorumlar

“Hamilton'dan Alonso'ya 'Boğa" Benzetmesi” için 15 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Emin ol..Bu sitedeki çoğu kullanıcıdan daha az konuşuyorum..sevindiğimiz zaman ard arda yorumlar olabilir ama genel anlamda konuşmak için konuşan bir yığın holigan var burda bunuda unutmayalım..Yorum attığımda hemen hemen hiç bir zaman olayı kişiseleştirmedim herhangi bir pilot veya takıma karşı

  2. … dedi kaza yaparak puan kaybeden raikkonen taraftarı…

  3. sınan matias avatarı
    sınan matias

    bir pilot millete yol veriyorsa yarışmıyor demektir..

  4. kanada,da boğa . monaco,da kuzumuydu hamilton ne dersin

  5. evet monaco için, ama biraz da konuşmak için konuşuyorsun

  6. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Lewise King of the power diyorum,güzel yorum şapkamı çıkartıyorum İşte 2 kankanın anlaşması böyle olur…

  7. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bu Alonso'nun Monaco'da kedi olduğu gerçeğini değiştirmezki..Alonso MONACO'da vasattı..bu kadar basit ben sadece Monaco için konuşuyorum.

  8. Yıllar Önce Alonso: Hamilton ile Mclaren hariç her takımda yarışmak isterim.

  9. perez konusunda hadi bilerek geçildi diyelim. ama ortada sutl ve button da var. bu pilotlara da mi şampiyonayı düşünerek bilerek geçildi.
    ayrıca perezi ile raikkonen in kaza olayı bu geçişlerden sonra oldu(buton hariç). eğer bu kaza olmasaydı sanırım ancak dokuzuncu olabilecekti alonso. yani bu durumda sutl ve perez e şampiyonayı düşünerek blerek geçildi demek pek pembe bir değerlendirme olur. zaten bir yada iki puan alabilecek konumdasın hangi hangi şampiyonluğu düşünerek bilerek geçiliyor ki.

  10. Alonso'nun Monaco'da bir açıklamasını okumuştum…

    "Sergio Perez'in ataklarını anlayabiliyorum. Kazanacak veya kaybedecek birşeyiniz yoksa böyle manevralar yapar ve yarışın tadını çıkarmaya çalışırsınız. 2008 ve 2009'da benim için öyleydi. Ancak şimdi kazanacak ve kaybedecek şeyim var ve Kimi Raikkönen'in önünde yarışı bitirdik."

    şeklinde. Bak şimdi tekrar sezon ikinciliği Alonso'da. Adam gerektiğinde hasar azaltmak ve kaybetmemek için geçiliyor. Gerektiğinde de geçiyor. Anına göre bir karar, o yüzden komple pilot deriz zaten kendisine.

  11. Zaten Vettel'in ayarında araç olsa bu üç pilotta Vettel kazandığı 3 şampiyonluktan sadece birini anca kazanabilirdi.

  12. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Sizi birde aynı takımda görmek isterdim.Hamilton yarış kazanınca,Alonso o sinirle Hamilton'ın üstüne bile sürerdi eminim 😀 Şimdi böyle ama..

  13. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Alonso Monaco'da da Kediydi kedii 😀

  14. Griddeki bütün pilotlar Alonso'dan bariz bir şekilde çekiniyor. Fernando sen nasıl bir pilotsun böyle. Dünkü ataklar neydi öyle. Harikasın sen. Muhteşemsin. Kralsın. (Övesim geldi birden.)

  15. Alonso,Raikkonen ve Hamilton. Malesef bu muhteşem üçlünün fetıl kadar harika bir aracı yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir