Hamilton: "Beni Ancak Galibiyet Mutlu Eder"

yazar:

kategori:

Mercedes’le ilk sezonunu geçiren Hamilton, bir kaç defa podyuma çıksa da henüz hiç kazanmayı başaramadı ve İngiliz sürücünün Kanada podyumunda üzgün olduğu görüldü.

Hamilton “En iyisinden, galibiyetten başka bir şey istemiyorum. İyi bir hafta sonuydu ancak yine de kazanamadım. Nico bir yarışı kazandı, bu yüzden benim de kazanmam lazım.”

“Hafta sonundan olumlu şeyler çıkarabiliriz. Takımın 3.lüğe yükselmesi olumlu bir şey.”

“Takım için kazandığım puanlarla mutlu oldum çünkü çok sıkı çalışıyorlar ve takıma katıldığım dönemde umduklarıma göre daha iyi iş çıkarıyoruz. Bu yüzden şikayet edemem. Ancak ben kazanmak istiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: "Beni Ancak Galibiyet Mutlu Eder"” için 6 yanıt

  1. şeye benzemiş
    only God can judge me

  2. pozisyon da kaybetmedi. pit yapmasaydı pozisyon da kazanamayacaktı. öndeki webberle 30+ saniye fark vardı ve lastik korumak zorundaydı. yani her halükarda 5. idi.

  3. evvela hatırlat evet. işte bakar kör diye bu duruma deniyor. yarışı izlemişsin ama ne bir analiz etme, ne bir kavrama yok.

    yarışın son bölümü, rosberg 5. durumda ve 6. ile arasında çok büyük bir fark vardı. boşu boşuna lastik korumak zorunda kalmasın diye bir pit daha yaptırıp yumuşak lastik taktılar ve finishe kadar rahat gitti. bu.

    fren işi nico'nun işine yaramaz çünkü hamilton'un kullandığı fren farklı. nico brembo kullanırken hamilton mclaren'de kullandığı freni kullanmak istiyor. takım da onu araca uyarlamaya çalışıyor.

  4. atladığın konu fren işi nico nunda işine yarar.nico bu yarışta 3 pit ham 2 pit yaptı bunu evvela hatırlatalım ve niye rosberge ilk pitinde süper soft lastikler takıldı.adamı deneme tahtasımı yaptı ross brawn denen 0 yıllar öncesinden kalma ucube.rossberg tüm antrenmanlar boyunca gerideydi tamam.sıralamalarda geride olmasıda tamam.ama yarışta farklı lastik taktiği kimin eseri ?.haa geçildimi hamiltona evet ama sorumun yantı ?

  5. ancak galibiyet değil. son birkaç yarışta özellikle monaco'da geride kalması lewis'in moralini bozmuş durumda. rosberg telsiz olmasa hamilton'u geçerdim imaları ederken hamilton ve merc fren işini çözmekte. frenlemede alonso'ya dokunarak ön kanadını kırsa da sorunda gerileme var. nico'nun bundan sonra işi zor.

    kısacası nicoyu sene başından beri geride bırakıyor olsaydı 3.lükten çok mutlu olacaktı.

  6. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Acıdım lan 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir