Hamilton'ın Canını Sıkan Ne?

yazar:

kategori:

Kanada’da yarışı, Monaco galibi takım arkadaşı Nico Rosberg’in iki sıra önünde podyumda bitirmesine rağmen İngiliz pilotun yüzü pek gülmüyordu. 

Montreal’de yarış içerisinde Hamilton’ın lastik aşınması konusunda kendisine bilgi veren mühendisine telsizden, “Bırak da aracı süreyim dostum.” dediği de gözlerden kaçmadı. 

Hamilton bu reaksiyonunun takım içerisinde olan bir gerginlikten değil, sadece yarış heyecanından kaynaklandığını belirtti.

“Fernando’nun peşinizde olması bir boğanın sizi kovalaması gibi bir şey. Bu sırada kimsenin kulağıma bir şeyler söylemesini istemedim. Ben zaten o anda yapabileceğimin en iyisini yapıyordum.”

Hamilton’ın bir gün önce cumartesi günü pol pozisyonunu kaçırdığında da morali oldukça bozuk görünüyordu.

Hamilton, kafasındaki asıl mevzunun Nico Rosberg’in üç pol pozisyonu ve bir Monaco zaferinin ardından kendisinin Mercedes’te kusursuzluğa ulaşma çabası olduğunu belirtti.

“Yapabileceğimin en iyisini yapıp zaferler kazanmaktan başka derdim yok. Henüz bir galibiyet alamadım. Nico bir yarış kazandı. Bu nedenle benim de bir zafere ihtiyacım var. Şu anda yaşadığım şey hayal kırıklığı değil. Sadece kafamda bazı şeyler var.”


Yorumlar

“Hamilton'ın Canını Sıkan Ne?” için 17 yanıt

  1. ilker mutlu avatarı

    mercedeste uzun kalmaz.Bu takım Nicoyu pazarlayabilmek için Hamiltonun karizmasını çizmekten kaçınmıyor.Aynı şeyi Shumahere de yapmışlardı.

  2. Onur Gentas avatarı

    Kusursuz bir tur gerçekten. Seviyorum bu adamın pilotajını.

  3. kiz arkadasiyla arasi bozuktur yaris kazandiginda bile gulmedigi zamanlar oldu uzatmamak lazim..

  4. Lewis F1'de yarıştıgı her sezon galibiyet kazanan bir pilot.ne zamandan beri bir pilotun yarış kazanmak istemesi mızmızlanmak oldu? Rosberg monaco da galibiyet kazanmadan öncede podyuma çıktıgında adamın zaten yüzü gülmüyordu.takımla yada takım arkadaşına serzenişte bulunsa hadi anlarım da öyle bir durumda söz konusu değilken insanlar hemen çamuru atıyorlar yazık.

  5. https://vimeo.com/68125920

    yüklendi, silinmeden izleyin arkadaşlar 🙂

  6. Yakup ERCAN avatarı

    hayret, aslında hep rosbergcan söylenirdi ama nasıl oldu?

  7. Vimeo spor müsabakası gibi yerlere izin vermiyor. FOM'la alakası olmasa bile kendisi kaldırıyor.

    Royal sen bi dene de görelim videoyu 🙂

  8. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Dördüncü yarıştan başlar demiştim mızmızlanmaya, birazcık daha uzun sürdü =)

  9. Vimeo.com

  10. http://siz.net/

    buraya da yükleyebilirsin.

  11. tamam. deniyorum teşekkürler.

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Hamilton frenlerde sorun yaşadı diye böyle oldu yoksa performansı gayet iyi Alonso resmen çarpacak kadar girdi frenlemede Hamilton'a..Tabi gridde Hamilton,Alonso,Raikkonen,Vettel gibi üst düzey pilotlar olunca kaza falanda olmuyor..Neyse Hamilton sadece Rosberg'den istatistik olarak bu sene geride kalmasına canı sıkılıyor heralde ard arda 3 pol alması ister istemez canını sıktı..Ben Hamilton'un tekrar eskisi gibi olacaığını tahmin ediyorum.Mercedes sorunları halledecektir.Hamilton'ın acaba kafasındaki şey ne merak etmedim değil.

  13. Aras Tekiner avatarı

    Vimeo ya yükleyebilirsin FOM orayi pek takip etmiyor illa Hamilton Onboard diye baslik atmaya da gerek yok 🙂

  14. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Link ver aldığın yerden bizde izleyelim

  15. bu arada elimde çok güzel bir onboard tur var, aracın suyunu sıkıyor. youtube'a yüklesem kapanır, başka yükleyebileceğim ve burda yayınlayabileceğim bir yer var mı?

  16. en az 2-3 yarış daha üstün olması lazım ve sezon sonuna kadar ancak tek tük geçilmesi lazım. ancak o zaman düzelir. zaten pek iyi olmayan aracı podyuma veya zafere taşıdığı zaman 32 dişini birden görüyoruz. şuan istediği ertesi gün yarış olması ve rosberg'i yeniden geçmek o psikolojiyi biliyorum. ama 20 gün daha beklemek zorunda bir sonraki yarış için. değişen koşullarda çok daha iyi ama kuruda henüz o kadar değil. insanların rosberg'in adını anmaması lazım o varken, ancak o zaman mutlu olur. çünkü herkesin bildiği gibi aynı araçtaki başka pilota yenilen biri hiçbir zaman en iyi pilot olamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir