Bourdais, F1'deki Geleceği için Endişe Etmemeye Çalışıyor

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, Formula 1 gridindeki belirsiz olan geleceği için endişe duymamaya çalıştığını söyledi.

Champ Car şampiyonlukları yaşadıktan sonra Formula 1’e geçiş yapan 29 yaşındaki pilot, takım arkadaşı Vettel kadar etki bırakmakta başarılı olamadı.

Dahası, Red Bull patronu Dietrich Mateschitz’in kendisinin%50 hissesini satma sinyalleri vermesinin ardından Fransız pilotun geleceği şüphe altında.

Ama ITV ile röportajında Bourdais, sadece 2008 sezonuna odaklanmaya çalıştığını söyledi.

Bourdais: "Açıkçası buna bakmaya başlarsanız endişelenirsiniz. Bu yüzden, bu durumda iki tavır var"

"Tamamiyle bunu önemsemeyebilirsiniz, ki adapte olmak için seçtiğim şey bu. Herşeyin ardından, sadece 8 yarışa çıktık. Bu yüzden henüz sezon ortasında bile değiliz"

"Bu sene şimdiye kadar göstermek istediklerimiz gösterdim diyemem"

"Olan şey olacak. Bu ya da şu nedenle kovulursam, olan olur."

"Benim için gerçekten önemli olan şey, elimden geleni yapmam. Ve elimden geleni yapıyorum, şu anda karşılığını alamasak da"

"Ama bir çok parametreye etkide bulunabilirsiniz. Bu yüzden herhangi bir pişmanlığım yok, bu kesin. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve eğer bu bazı insanlar için yeterli değilse, peki"

Bourdais, Formula 1’de oluksuz lastiklere dönülmesiyle bu spordaki kariyerini 2009’a taşıyabileceğini umuyor. Fransız pilot, Champ Car serisinde bu lastiklerle yarışıyordu.

Bourdais: "Tam şu anda 2008’e odaklanmış durumdayım. Sadece, oluksuz lastikli bir araçla neler yapabileceğimi gösterebilmeyi umabilirim"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir