Schumacher Ayrıldığı İçin Pişman Değil

yazar:

kategori:

Michael Schumacher 3 senelik emekliliğin ardından 2010 yılında Formula 1’e geri dönmüş, geçtiğimiz sezon sonu ise tekrar emekliliğe karar vermişti. Schumacher Bild’e yaptığı açıklamada verdiği karardan pişmanlık duymadığını söyledi.

Schumacher: “Eğer geçen yıl şampiyonluk mücadelesi verseydim, o zaman kararım farklı olabilirdi. Ama şimdi çok mutluyum”

Schumacher’in eşi Corinna ise (gülerek) Alman pilotun kanepede yarış izlerken “özel televizyon yorumculuğu” yaptığını söyledi.

91 galibiyet ve 7 kez dünya şampiyonu Alman pilot geçtiğimiz nisan ayında efsanevi Nordschleife pistinde Mercedes’in 2011 Formula 1 aracıyla gösteri sürüşünü katılmıştı.

 


Yorumlar

“Schumacher Ayrıldığı İçin Pişman Değil” için 8 yanıt

  1. Ferrari mercedes maserati ducati adam efsanelerden ne varsa kullandı. 4 tekerlek 2 tekerlek farketmez.garajında kimbilir daha neler var:) aaah ah 1 gün yetmez ona kanaat getirdim:))

  2. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    fena mı olurdu sabah kahvaltımızı yapsak sonra gitsek bir iki tur W03 ile turlasak sonra garajdaki Ferrarileri ile gezsek tabi bunlar yarış günü olsa sonra gitsek Ferrari garajından yarışı izlesek bide Alonso kazansa akşam partiye gitsek 😀

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yaşlı Kurt Keşke O 91'i 100 Yapabilseydin :/

  4. onunla yaşamak değil de 1 gün boyunca değişik otomobilleri ona kullandırıp yanında oturmak…=)

  5. Kırılması güç rekorlarla yarış hayatını bıraktı. O mutlu olmasında ben mi olayım.Gerçi ben de mutluyum.Yaşarken bir efsaneyi izleyebilme şansımız oldu ve izledim.:) Teşekürler Shumi.

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher :))) F1'de yarışmak dışında karakteristik,olgunluk ve saygınlık bakımından gerçekten en iyi pilot..Müthiş bir pilottu keşke ölene kadar devam etseydi 😀 😀

  7. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher'le keşke 1 gün yaşama fırsatım olsaydı mükemmel olurdu ya 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir