Honda, İngiltere'de Daha Güçlü Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Honda’dan Ross Brawn, Japon takımın Fransa’daki kötü performansının ardından İngiltere’de daha iyi bir haftasonu geçirmesini beklediğini söylüyor.

Magny-Cours’da, hem Jenson Button hem de Rubens Barrichello neredeyse gridin sonundan yarışa başlamışlardı. Button ilk turda yarış dışı kalırken, Barrichello da ancak 14. olabilmişti.

Brawn, Honda’nın yapılan güncellemelerin ardından Silverstone’da daha rekabetçi olabileceğini söylüyor.

"Magny-Cours’la karşılaştırırsak Silverstone’da RA108’in performansında artış bekliyoruz. Araçta bazı yeni parçalar denedik. Şasi, aerodinam ve motor üzerinde yaptığımız çalışmalar orta gruptaki rakiplerimizle mücadele etmemize izin verecek."

"Pilotlarımız haftasonu yaşayacakları mücadeleyi merakla bekliyorlar ve her ikisi de bu pisti favori pistleri olarak görüyor. Rubens’in burda harika hatıraları var ve Silverstone’da daima iyi performans göstermiştir. Jenson da kendi evindeki yarış için daha fazla motive olmuş durumda."

Brawn, Silverstone’da yapılan testlerin kendilerine büyük fayda sağladığını da söyledi.

"Silverstone testleri çok iyi gitti. Tüm gelişimler beklediğimiz gibi sonuç verdi. Yarış haftasonu için kullanacağımız paketimize karar vermeden önce önümüzdeki birkaç gün içinde fabrikada performans ve dayanıklılık analizlerimizi gerçekleştireceğiz."

"Testlerin en büyük avantajı yarış için gerekli olan ayarlar ve Bridgestone lastikleri üzerinde çalışmaktı. Böylece sıralamalardaki kötü performansımızdan kurtulmayı umuyoruz."


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Hondanın yeni bir pilot kombinasyonu deneme vakti geldi artık fakat önce yukarılara doğru hamleler

  2. hakkaten iyi olmuş yeni burun.Eskisi çok yukardaydı.Kanatçıkları da hesaba katarsak pilot o koltuktan ne görüyodu çok merak ediyorum.Hondanın da artık öne yaklaşma hatta geçme vakti geldi.Go jenson go rubens

  3. sinan cem  aziz avatarı
    sinan cem aziz

    Benim daha yeni farkettiğim nihayet o iğrenç burnu değiştirmişler ancak yine de bu sene HONDA takımı çok zayıf bir araca sahip fakat öbür taraftan ben 2009 da HONDA'dan önemli şeyler bekliyorum çünkü hem mühendislik olarak gelişecekler-ki önemli isimleri transfer ettiler ross brawn en önemli isim tabii-hem de 2009 da uygulanacak geri dönüşüm enerjisi hakkında HONDA çok deneyimli ve şu anda bile rakiplerinden önde hadi bakalım kısmet hayırlısı-gerçi bu sözlere F1 de yer yok ama olsun-HONDA yı da yeniden önlerde görmek istiyorum bir Tifosi olarak ki Honda ya da bu yakışır…GOOOOOOOO!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir