Toyota Momentumu Koruyacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

Toyota’nın teknik patronu Pascal Vasselon, takımın ileri doğru attığı adımın güçlü bir Britanya GP geçirmek için kendilerine imkân sağlayacağına inanıyor.

Jarno Trulli, 2006’dan bu yana ilk kez geçen yarış Fransa’da Toyota’yı podyuma taşıdı.

Japon takım, geçen hafta Silverstone’de güçlü bir testin ardından Vasselon, İniltere’deki yarıştaki şansları için ümitli.

Vasselon: "Açıkçası Fransa’daki harika sonucun ardındna Silverstone’ye çok iyi bir ruh ile gidiyoruz"

"İleri doğru gerçek bir adım attığımıza inanıyorum ve bu, Silverstone’de de görülecek. Çünkü araç konfigürasyonu, Magny-Cours’a çok yakın."

"Şüphesiz diğer takımlar da gelişmek için sıkı bir şekilde çalışıyor ve son testte ne kadar geliştiklerini bilmiyoruz. Ama tekrar orta grubun zirvesine döndük ve bunu, bu hafta sonu bir kere daha göstermek istiyoruz"

2005’ten bu yana aldığı podyumun ardından Trulli de momentumunu koruyacağını düşünüyor.

Trulli: "Fransa’daki o denli harika sonucun ardından tekrar rekabetçi olmak için iyi bir şansa sahip olduğumuzu düşünüyorum"

"Bu sezon şimdiye kadar orta grup çok sıkı oldu ama biz orada savaşıyoruz ve daha fazla puan için mümkün olduğu kadar zorlayacağız. Magny-Cours’da neler olabileceğini gösterdik. Bu yüzden şimdi bir diğr heyecan verici yarışı dört gözle bekliyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir