Maldonado: "Williams Bana Güveniyor"

yazar:

kategori:

Bottas, Montreal’de sıralamalarda üçüncü olarak kendinden söz ettirmişti. Bottas’ın takımda daha kıdemli ve tecrübeli olan 2012 Barcelona galibi Maldonado’nun yanında parlamaya başlaması konuşulmaya devam ediyor.

Ancak Maldonado: “Kanada’da şartlar Valtteri’ye yardım etti. Bu onun hızlı ya da benim yavaş olduğum anlamına gelmiyor. Zor bir otomobilimiz var ama ben hiç kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim.” diyor.

Ayrıca Maldonado, takım arkadaşı Bottas’ın tecrübesizliği nedeniyle takımda kendisine fazla iş düştüğünü belirtiyor.

“Bana fazla güveniyorlar. Şu anda, otomobilin tüm teknik test işlemlerinden ben sorumluyum çünkü takımla daha fazla tecrübem ve bilgim var.”

Öte yandan PDVSA sponsorluğundaki Maldonado’nun Kimi Raikkonen’in Red Bull’a geçişi durumunda Lotus için en büyük adaylardan biri olabileceği konuşuluyor.

Venezüellalı pilot ise, “2014’te nerede olacağımı planlamanın zamanı değil. Samimi olarak söyleyebilirim ki, Williams’da birkaç yıl daha devam etmeyi umuyorum. Burası bana Formula 1’de olma fırsatını veren takım. Şimdiye kadarki ilk ve tk zaferimi burada kazandım. bu takımla daha fazla yarış kazanabilecek potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum.” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene avatarı
    Honda F1 Massa(NeMutluTürkümDiyene

    Herkes Bottas'ı beğendi haliyle takım da hep Bottas'ı konuştu.Haliyle biraz da Maldonado'nun pabucu dama atılmış oldu. 🙂
    Maldonado'da takıma gücenmiş galiba demeçlerinden onu anladım.Bu durum Maldonado'nun motivasyonunu nasıl etkileyecek acaba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir