Hamilton, Şampiyonların Tavsiyelerini İstemiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton 2 eski İngiltere Şampiyonu pilotların tavsiyelerini aramadığını söyledi.

Her iki pilot ülkelerinde ve Formula 1 camiasında önemli başarılara imza atmış olsada, Hamilton kimsenin kendisine tavsiye verecek konumda olmadığını söyledi.

Daily Mail’e konuşan Hamilton "Ben yegane bir konumdayım. Kimse benim hissettiklerimi tam olarak hissetmedi. Gerçekten tavsiyesini alacağım tek kişi babamdır." dedi.

Ancak Hamilton onların tavsiyelerini göz ardı etmediğini de belirtti.

Hamilton "Damon ve Stewart ile her ne zaman konuşsam onların dediklerini dikkate alıyorum ancak onları arayıp nasıl dünya şampiyonu olabileceğimi sormuyorum. Bunu kendi kendime başarmak istiyorum. Olduğum yere kendi çalışmalarım ve ailemin çalışmalarıyla geldim." dedi.

Hamilton ayrıca basın ile savaş içerisinde olmadığını söyledi.

Hamilton "Sizleri eleştirmiyorum. Sizin yapmanız gereken bir iş var ve benimde yapmam gereken bir işim var. Bu yüzden sizlere her zaman açığım. Geçen sene bana çok destek oldunuz. Beni biliyorsunuz…" dedi.


Yorumlar

  1. gene F1 i izlemeyii düşünüyorum.. off.. Kimi içinn üzülcem tabikii ama yapıcak bişey yokkkk

  2. Kimi emekli olunca ne yapmayı düşünüyorsun 🙂

  3. tamam arkadaslar sakin olun..:) herkes ne anlamak isterse onu anlasın bazıları hala Kiminin kaşına gözüne falan baktığımı sanıyoo.. ben f1 i,hız ve heyecanı sevdiğim için izliyorum bu kadar basit..

  4. ayhan sümbül avatarı
    ayhan sümbül

    Arkadaşlar biliyorsunuz geçtiğimiz hafta önemli bir spor organizasyonunu geride bıraktık… Euro 2008.. Milli takımımız ile Almanya rasında oynanacak müsabaka öncesi her iki takım kaptanı bir konuşma yaptı. Malümunuz konu ırkçılıktı. Bence sezon bitmeden en azından bir defa da olsa Rai ve Alonso taraftarlarına hitaben bu tür bir konuşma yapmalı… Artık yeter yaa… Bunun arkasında ırkçılık aramayalım tamam ama.. başka da aranacak bişey kalmadı hani.. Hamilton başarılı oldu eleştirildi,, başarısaz oldu eleştirildi.Yaa ayıp arkadaşlar,, yeter da… artık yorumlar da dahi kişisel sataşmalara neden olmaya başladı :((

  5. bi tutturmuşsunuz rai ile alonso ilk senesinde ne yaptı diye.Bi oturup kendinize sorun hele rai veya alonsoya ilk senelerinde ferrari mclaren araba vermişler mi?Verdilerde bu adamalar şampiyonluktan uzakmı kaldı.İkiside altlarında iyi araba olduğunda hep en üst basamağa oynamadımı?Oturtun bakiyim hamiltonu tıpkı rai ve alonsonun başladığı gibi kötü bir arabaya mesela Force india ya gelsin ilk 8'e girmek için mücadele etsin o zaman başımın üstünde yeri var.

  6. bugün stajer Moderator mü aldınız .Normal yorumlar da gitmiş!

  7. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    ben de mclaren mercedes fanıyım ama senin ne demek istediğini hiç anlamadım.ben de uzatma taraftarı değilim ama bir bayana daha nazik davranmalısın işin ardında imalı imalı cümleler kurma…tamam mı arkadaşım…

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    McLaren-Mercedes fanı olan arkadaşlar benim ne demek istediğimi anladı.Ayrıca Mehmet Yılmaz seni hiç ilgilendirmez.Ben kimi-ecem ile şaka tarzı tartıştım.sen bu konuya girme.Ben boş konuşmam hiç bir zaman.

  9. GAMZE arkadaşım arkadaşın tüm F1 izleyen kızları kastettiğini sanmıyorum ama ben çok görüyorum etrafta kaşına gözüne bakıpta taraftarı olan ama F1 le ilgili tek bir terim bilmeyen fakat o pilotun saçında kaç tane saç teli olduğunu sayıp öğrenmeye çalışan..

  10. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    Gökhan Demir ne kadar ayıp yazdıkların.Neden bayanların f1 izlemesinin ardında böyle şeyler aranır hiç anlamıyorum.Ben de Alonso taraftarıyım gördüğün gibi o kadar da yakışıklı sayılmaz hani 🙂 ayıp ya böyle kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz.

  11. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    site yöneticilerinden özür dileyeceğine git kimi_ecem'den özür dile arkadaşım..ne demek yani şirin gözükmek için …

  12. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    gökhan demir.arkadaş bir bayanla düzgün konuşmalısın kalkıpta bu yaştan sonra sana öğretecek değilim…bilirsin bizim toplumumuzda böylelerini ne yaparlar.

  13. tolga soydan avatarı

    site tasarımı sırasındaki anket cidden komik olmuştu.zaten F1 de anket yapmaya gerek yok.sevilio adam =)

  14. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Hamilton konu olunca saldırıya geçen arkadaşlara, Rai ve Ferrari konu olunca ben saldırıyorum bu seferde bana yakışmıyor.Speed-boy istediğin kadar nefret et bu adamdan onun var olduğu gerçeğini değiştiremezsin.Benim değiştiremeyeceğim gibi.Aşırıya kaçtıysam site sakinlerinden özür dilerim.:)

  15. ne kadar sacma konusuyosun.. f1 seyrediorz burdaa pilotlarıın dış görünüşlerini değil.. ben kubicayıda cok severimm bunun yakışıklılıkla alakasıı yok..

  16. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ve evet hala bu durumu bünyesinde sindirememiş arkadaşlar olduğunu görüyorum.Ne kadar kızsanızda nefret de etseniz, Hamilton Ron Dennis tarafından yetiştirildi.Bu adam daha 7-8 yaşlarındayken bile " Ron Amcasının " himayesi altındaydı.Ne var bunda.Kimin niye bu kadar zoruna gidiyor bu durum.Yetenek görüp desteklemenin neresi yanlış.Ve bu adam sinir krizleri bile geçirseniz (ki ben bazılarının geçirdiğini düşünüyorum) ilk senesinde F1' in tozunu attırdı.Kıl payı kaçırılmış bir şampiyona var geride.Yaşına bakın Rai, Ralf, Alonso, ve diğerleri ilk yıllarında neler yaptılar bana söyler misiniz.Ve son olarak bu adam açıklama yaptıkça ben bazılarınızın hasetinden zıpladığını düşünüyorum ve daha da mutlu oluyorum.Ne kadar kızsanızda bu gerçek var.

  17. hatırlarsan sitenin yeni tasarımı ile ilgili bir anket vardı ve denemek için Kimi Raikkonen şıkkını da koymuştu site yöneticileri en çok oyu Kimi aldı yani bu her şeyi açıkçası açıklıyor…

  18. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    F1 de iki konu var birincisi hamiltonun beyanatları ikincisi raikkonenin beyanatları ,bunları duyunca sanki savaş boruları çalmış gibi herkes muharebe alanı olarak adlettikleri yorumlarının başına geçiveriyor ,bırakın insanlar istedikleri gibi konuşsun istedikleri gibi yorumyapsın hamiltona gelince düşüncesi mantıklı neden derseniz f1 bundan ne 5 yıl önceki f1 nede 10 yıl önceki ilaveten hergün birilerinden nasihat almak klavuzluk almak kendi kişiliğinizi kaybettirir

  19. sürekli konusarak kendini aklam peşinde gibi geliyor bana bence pistte konusması pistte cewap wermesi en uygun olan yoldur. kendisi de ne kadar baskı içinde oldugunu bildigi icin konusma gayreti içinde sanki takmıyorum hawası wermeye çalışıyor… bakalım ne yapacak ingiltere de?

  20. sinan  bilir avatarı

    ben hamiltona katılıyorum.şahsen bende onun yerinde olsam sürekli eski pilotların tavsiyelerini hergün gazetede okumaktan hiç hazetmezdim.

  21. Arkadaslar, Hic sevmedigim Briatore`nin bir sozu var, “Bizler bu pilotlarin henuz 20 li yaslarda olduklarini, yani gelismekte olan delikanli olduklarini unutuyoruz“ diyordu, Sizlerde bunu unutmayin lutfen. Ben Rai taraftariyim, Lewis ve Alonso`nun bazi huylarini sevmiyorum ama bu sekilde degerlendirmek lazim..

  22. strese girmis ingilterede kendi gösteremesse bak sen basınla arasındaki ilişkiye. hele birde caylak bir hata yaparsa hamiltonu yerden yere vururlar.ne yapsın adam bütün gözler onun üzerinde kaldıramıyor.

  23. "Olduğum yere kendi çalışmalarım ve ailemin çalışmalarıyla geldim."

    yanlış bence.mc laren özellikle ron dedesi olmadan bu nokataya gelmesi en azından daha uzun bi süre alırdı.bunları da göz ardı etmeseydi keşke.

  24. ya yeter artık illa bi sacma acıklama yapıcak caylak işte.. biraz konuşmada kendini pistte göstermeye calıss.. !

  25. onur'a katılıyorum bazen çok gereksiz yorumlar yapıyor lewis buda onlardan birisi Mc Laren kardeş sen doğru okuduğuna eminmisin konuşmasının hepsini şampiyonları küçümsemek için söylemiş bu adam karekter olarak 0 ama yetenek olarak çok iyi. konuşacağına kendini yarışlara verse şuan şampiyona lideri olabilirdi ve yaptığı birçok hatayı yapmazdı.

  26. onur aybars avatarı

    Bu çocuk, gerçekten daha "çocuk".

  27. Uzattı Hamilton… Pistte cevap verir umarım. Verebilir umarım.

  28. Hemende anladın.Helal olsun.İşte adamı sevmiyom o yüzden haberden işime gelen kelimeleri alıp ona göre yorum yapiyom.Müthişim dimi:)
    öbür yazıdan sayfayı yenileye bastığım için bir daha geldi silebilen varsa silmesini rica edicem iyi olurdu:)

  29. Mc Laren kardeşim bende bir mclarenciyim ama hamiltonun bu tür açıklamaları kabak tabı verdi artık. böyle açıklamalar yapmasa çok daha iyi olacak. benim kızıdığım nokta yegane konumdayım nedemek yaa senin gibi 19 pilotda o yegane noktada belki senin demek istediğin yerde 3-4 pilot daha var. kendini yegane görme sakın bunu çok kötü bir şekilde ödersin adam gibi yarış yarış hakkında görüşlerini bildir bu yeter diğeri gevezeliğe girer bunu hamilton için söylemiyorum bütün pilotlar için geçerli her mikrofona konuşulacak diye bir kanun yok. hamiltonı çok severim ama bu tür şeyler söylemese çok daha iyi olacak hadi koçum kendine gel ve pistte konuş aslanım sana güvenim tam

  30. okuduklarından birşey anlamayan 2 yorumdaş. Nasıl beceriyorsunuz bir oradn bir burdan kalime okuyup yorum yapmayı.Baştan aşağı anlayacağınız hızda okursanız mantıksız birşey söylemediğini anlarsınız.

  31. Evladım basına verdiğin demeçlerde değil pistlerde uçda ne olduğunu görelim.Aferin babanı dinle.Zaten babanda büyük pilottur daha dün Porsche ile çimleri ne güzel biçmişti.Herkes yapamaz:)

  32. ben bir mclarenceyim ama hamiltonın bu tür açıklamalarından çok sıkıldım. saçma sapan bir açıklama yapmış bu yegane konum ne oluyor anlamadım biraz ayakların yere bassın çok havalara girme. birde tavsiyeleri dinlesen iyi olur ne demek yaa ben kimseden tavsiye almam çok saçma onların dediklerini tam tamına uygula demiyorlar ama göz ardı da edemezsin çünkü onlar bu işin uzmanı. bende bir mclaren taraftarı olarak sana bir tavsiyede bulunayım bu tür açıklamarla milleti kendinden soğutma ve çok havalara girme eğer havalara girersen senin gibi yetenekli ve genç bir pilota yazık olur………..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir