Rosberg, Silverstone'da Daha İyi Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Haftasonu yapılacak İngiltere Grand Prix’sinde Willliams takımı Magny-Cours’da ortaya koydukları performanstan daha iyisini sergileyebilmeyi umuyor.

Fransa yarışında Rosberg grid cezası nedeniyle yarışa gerilerden başlamış ve puan alamamıştı. Aynı şekilde Nakajima da yarıştan puansız ayrıldı.

Nico Rosberg "Williams ilk grand prix’sini 1979’da Silverstone’da kazandı. Bu yüzden burada yarışmak hep güzel olmuştur. Kendi kalabalığımız önnüde mücadele edebiliyoruz. Şu anda rekabetçiliğimizi daha üst seviyeye çıkarmak için yapılacak çok iş var. Bu nedenle Silverstone’da üç günlük bir test gerçekleştirdik. FW30 ile çok fazla tur attık ve bunun gelecek birkaç yarışta bize yardım edeceğini düşünüyoruz. Silverstone harika bir pist. Yarışı merakla bekliyorum ve bana kalırsa burada, Fransa’da yaptığımızdan daha iyi bir iş çıkaracağız."

Kazuki Nakajima "Bu yarış için gerçekten heyecanlıyım. Çünkü bu sadece takımın evinde yarıştığı yarış değil, aynı zamanda uzun zamandır İngiltere’de yaşadığım için ben burayı ikinci evim olarak görüyorum. Geçen haftayı Silverstone’da test yaparak geçirdik. Yarış için hazırlık yaptık. Bu yıl ilk kez Oxford’dan arkadaşlarımı yarışa getirmeyi planlıyorum. Bu ve evimde yarışacak olmak çok güzel olacak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir