Eski Dostlar Sutil ile Hamilton Arasında Buzlar Erimiyor

yazar:

kategori:

Hamilton bir ay kadar önce Monako’da verdiği bir demeçte, eski arkadaşı Sutil ile bir araya gelip yeniden iyi birer arkadaş olmak istediğini söylemişti. F3 günlerinden bu yana iyi arkadaş olan ikilinin arasının, 2011 yılında Lewis Hamilton’ın Adrian Sutil için mahkemede şahitlik yapmayı reddettiğinde açıldığı biliniyor. 

Arkadaşlıklarının yeniden eskisi gibi olup olmadığı sorulduğuda Sutil, “Monako’da yeniden makul bir ilişki kurmak istediğini söylemişti ama o zamandan bu yana pek bir şey olmadı. Eğer bir şey yaparsa, konuşulacak ne varsa konuşuruz ama bu aramızda kalır.” diyor.

Alman pilot, son birkaç yılda başına gelen olaylardan dersler aldığını ve gerçek dostlarını gördüğünü söylüyor.

“Hayatta daima hayal kırıklıkları oluyor ama bunlardan ders alıyorsunuz. Tıpkı kimlerin gerçekten samimi olup olmadığını görmek gibi.”

“Biri bana gelip, ‘senden hoşlanmıyorum’ derse hiç problem değil. En azından dürüst davranıyordur.”

Sutil’e, Lewis Hamilton’ın kendisini Formula 1’deki en iyi pilotlar arasında görmesinin sorulması üzerine ise Alman pilot, “Eğer en iyi olduğunuzu söylerseniz, bu sizin için sonun başlangıcı olur. Çünkü buna inandığınızda artık çalışmayı bırakırsınız. Kimse kusursuz değildir. (Hamilton) En iyi miymiş? Dünya şampiyonuydu ama bu birkaç sene önceydi.”

“En iyi kim? Sebastian Vettel. Üç kere şampiyon oldu, bunların hepsini ard arda yaptı ve hala devam ediyor.” diye cevap veriyor.

 


Yorumlar

  1. POSEUR

    outlaw rider 06.07.2010 18:50:47
    Biliyoruzki sana gp2 aracı verseler bile önlerde mücadele edebilecek yeteneğin var onları korkutan ve sana saldırmalarının sebebide bu.Gridde şu an Hamilton ve diğerleri diye adlandırabileceğimiz bir durum var.

  2. sutil en iyi midir ? belki ilk 10'a girmek icin zorlarsin eleman . en iyi kimdir hakkindaki sorulara bu yuzden fazla bıdı bıdı yaparak cevap verme . isime bakarim de gec . otme horoz gibi ..

  3. Yalan bence onlar.Beckham/Tom için de demişlerdi.Eğer tahmin ettiğim şeyse

    Anaconda 3: karanlık sular 😀

  4. Hamilton ve Sutil, aklıma sağda solda yazılanlar geliyor. F1 aracı sürmek için erkek olmaktan fazlası gerekiyor bence ama?

  5. Mclaren model araçlarında Hamilton modellerini tercih ettim hep

    :)) Bende oyunda MP4-22 ile takılırken hep Hamilton'ı tercih ediyorum 😉

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Aslanım Sutil gerçekleri nasılda adamın suratına suratına vuruyor işte delikanlı adam böyle olucak.Schumi gittikten sonra gridde V3ttel ve diğerleri olarak ayrılır şampiyonlar.

  7. Sutil sıvamış hamiltona yahu. Adama hakikaten ayıp etmişti ama. Ağzına sağlık Sutil.
    (Not: Hamilton'ı severim. Mclaren model araçlarında Hamilton modellerini tercih ettim hep. Ama yanlışını ve kibirini görmezden gelirsem doğru olmaz)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir