Raikkonen'in Red Bull'a Geçişi Webber'in Yapacaklarına Bağlı

yazar:

kategori:

Son dönemde çıkan haberlerde Kimi Raikkonen’in Red Bull’a geçişe yakın olduğu söyleniyordu ancak son haberler Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz’in Mark Webber’e yeni anlaşma teklif ettiği yönünde.

Webber ve Raikkonen’in dışında Red Bull koltuğu için Toro Rosso sürücüleri de seçenekler arasında. Ancak Vettel dışında şu ana kadar Toro Rosso’dan Red Bull’a geçmeyi başaran olmadı.

Christian Horner “Şu anda Red Bull Racing aracını sürebilecek çok sayıda sürücü olduğu için şanslı durumdayız. Mark’ın ne kadar devam etmek istediği ancak kendisi tarafından cevaplanabilir. Bize göre değişen bir şey yok. Şu anki durumdan daha iyi olmak zorunda.” dedi.

Görünen o ki Webber’in Red Bull’da kalıp kalmama konusunda vereceği karar 2014 Formula 1 sezonu öncesinde pilot pazarına şekil verecek.


Yorumlar

  1. Nevadia Alonso avatarı
    Nevadia Alonso

    Umarım Raikkonen böyle bir hata yapmaz. Red Bull'da hiçbir şansı yok. Özellikle Avusturyalılar kendi destekledikleri pilot Vettel'i Kimi ile bir mücadele içine sokmak istemezler. Raikkonen lider pilot olmalı, asla ikinci pilot konumuna düşemez. Ha Red Bull'a bence Vergne gelsin. Hızlı arabayla zaten üstlerde olur. Ya da Massa gitsin Red Bull'a kurtulmuş oluruz hihihhihi

  2. Webber F1'den ayrıldı.Le Mansta Porsche ile yarışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir