Hill: "Lewis'e Toy Demek İstemiyorum Ancak Öğrenmesi Gereken Çok Şey Var"

yazar:

kategori:

Hill “Lewis babası ve Ron Dennis tarafından harika bir şekilde yetiştirildi. Her ikisinin anlatılacak harika hikayeleri vardır. Şu anki soru ise hikayenin nasıl devam edeceği? Lewis’in kariyerinin nereye gittiği?”

“Çok yetenekli ancak değişken birisi. Nasıl olduysa kayboldu. Ne zaman geri dönecek? Fırsatını ne zaman maksimum seviyede kullanacak? Mercedes’e geçti. Şu anda 30 yaşında değil ancak yaklaştı. Saat Lewis için çalışıyor.”

“Lewis’in toy olduğunu söylemek istemiyorum ancak öğrenmesi gereken çok şey var. Kariyerini kendi istediği gibi ilerletmek istiyor. Ancak bu spor çok sinsi bir yer. Formula 1’de başarılı olmak için biraz acımasız olmak, odaklanmak zorundasınız. Belki o şekilde olmak istemiyor. Aracına oturup neler yapabileceğini göstermek istiyor.”

“Lewis gibi insanlar için iki farklı kariyer yolu vardır: Beckham modeli.  Bu modelde bazı insanlar üstün olabileceklerini gösterdiler. Lewis’in menajerleri Beckham modelini takip etmesini söylediler. Lewis’in kişilik açısından çok işi var. Kız arkadaşı ünlü bir şarkıcı. Ancak birisinin başarısını ölçen nedir? Ün mü yoksa esas başarı mı?”

“Lewis için sorun, Formula 1’in sürücüleri ünlü olarak değerlendirmemesi. Formula 1 pilotları performans gösterdileri için yıldız olurlar. Futbolcuysanız takımız kazandığında kazanırsınız. Yarış pilotluğu öyle değil. Önemli olan kendi performansınızdır.” 

“Lewis Mclaren’den ayrılma kararı aldığında biraz dikkatsiz bir hamle olarak göründü. Ancak kış boyunca Mercedes öncesine göre daha rekabetçi oldu ve Lewis doğru hamleyi yaptı. Lewis bu sene şampiyon olma şansını kaybetmedi. Britanya GP’yi kazanabilecek bir araca sahip. Sebastian Vettel’i yenmek zor olacak nacak imkansız değil.” dedi.


Yorumlar

  1. şimdiye kadarki 6 senelik kariyerinde istikrarsız olduğu sezonlar 2011 ve 2010 idi. 2010'u da sırf son birkaç yarışta 1-2 kazaya karıştığı için yazıyorum. onun dışında herkesin dediği gibi ''hızlı ama çarpıyor'' gibi bir durum yok. mesela ben sana 2012'de hamilton'un kendi hatasıyla yarış dışı kaldığı bir yarış göster desem, gösteremezsin. çünkü yok.

  2. Kesinlikle Doğru Düşünceler

  3. Hamilton kesinlikle en hızlı 1-2 pilot arasında ama özellikle hızını istikrarla birleştirme konusunda kendini geliştiremedi.O ilk senesinde yakaladığı istikrarı devam ettirebilseydi şuan 2-3 şampiyonlu bir pilot olabilirdi.
    Sezon içinde yaşadığı motivasyon kayıpları,aklını karıştıran özel hayatı ve belkide bunlara bağlı olarak karıştığı sayısız kaza.Maalesef bu spor bunları kaldırmaz ve geride kalırsınız.Hamiltonu ilk senenesinden beri takip ediyorum bende oluşan düşünceler bunlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir