1993 Silverstone: Üç Efsanenin Mücadelesi

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. İsabetli, aynı görüşteyim.

  2. efsane uçuyor

  3. Kesinlikle! Adamın yol vermemek için ne kadar çaba sarfettiğini ve arkasındakileri ne kadar zorladığını en iyi gördüğümüz an bu. Aklıma bir an Monza'dak Şumi ve Hamilton geldi!

  4. Bana Turbo sakızından çıkmıştı mp4/8. Senna bu kola şişesiyle 1 pole 5 zafer 7 podyum ve takımın topladığı 84 puanın 73'ünü yaptı. Eğer Prost'taki FW15 Senna'da olsaydı eminim 160 tam puan yapardı. Senna'nın 1993 sezonu bana göre kariyerinin zirvesidir. 88'deki çılgın rekorlarda aslan payı mp4/4'teydi ama bu kola kutusuyla yaptıklarını düşündükçe bugün bile gözlerim doluyor.

  5. Schumacher ne yapmış ne etmiş sonunda geçmis:) schumacher kariyerinin başlarında inanılmaz agserif di ve çok çok hızlı zamanla duruldu daha kontrollü tecrübeli bir pilota dönüstü ama agresifliğinden ve hızından da bir parça ödün vermek zorunda kaldı yoksa bir montoya dan öteye gidemezdi . Schumacher in tek özelliği montoya tarzı agresifliği hızı değildi onlardan çok daha üstün özellikleri onu büyük bir pilot yaptı.Bana göre tarihte bu kadar değişken tek pilot schumacherdir.Kariyerinin başlarında montoya hamilton tarzı sürekli ısıran ele avuca sığmayan bir pilot olgunlaşma döneminde ise gene çok hızlı ancak çok daha farklı özellikler ortaya koyan tilki bir pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir