Vettel'e Göre Webber Takım Emirleri Yüzünden Ayrılmadı

yazar:

kategori:

Webber Malezya GP’sini lider götürüyorken Vettel’in takımdan gelen ‘pozisyonunu koru’ direktifi dinlemeyip takım arkadaşını geçmesi ve yarışı kazanması sonrasında takımda bir gerginlik yaşanmıştı.

Webber’in ayrılık kararı sorulduğunda Vettel takım emirleri konusunun Avustralyalı pilotun gerçek gerekçesi olduğuna inanmadığını belirtiyor.

“Bana kalırsa Malezya konusunda yeterince konuştuk. İkimiz de olanların ardından memnun değildik ama bu tarz şeylerin dünyayı değiştireceğini de sanmıyorum.”

“Aynı şekilde üç yıl önce Türkiye’de de fikir ayrılığı yaşamıştık ama sonrasında iyi günlerimiz oldu.”

“Ona karşı pist üzerinde bir pilot olarak çok büyük bir saygım var. Pist dışındaki durumla ilgili olaraksa olması gerektiğinden çok fazla şey yazılıp çizildi.”

“Birbirimizin en iyi dostu olmadığımız bir gerçek. Muhtemelen hiçbir zaman da olmayacağız. Bu da medyanın heyecanlanması için yeterli bir sebepti ama bizim açımızdan her şeyi ne pahasına olursa olsun değiştirmek gibi bir amaç yoktu.”

Vettel, beş yıllık takım arkadaşlığının ardından bir değişikliğin ve belirsizliğin garip olacağını da kabul ediyor.

“Gelecek sene için ne düşünmeniz gerektiği konusunda bir fikriniz olmuyor. Şu anda farklı bir durumdayız.”

“Korktuğumu söyleyemem ama bir bilinmeyen mevcut. Elbette kim gelirse gelsin takım için yeni bir şey olacak. Bu nedenle ne olacağını bilmek zor.”

“Siz kiminle birlikte yarışacağınızı bildiğinizde ve takım da gelecek yıl hangi pilotlarla çalışacağını bildiğinde işler daha kolay oluyor. “

 


Yorumlar

  1. Vettel sana bir şey söylemek istiyorum, sana sevgi ve saygılarımı sunuyorum,, içimden geldi

  2. bir ayak bağından kurtuldun vettel sevinmelisin .

  3. "Siz kiminle birlikte yarışacağınızı bildiğinizde ve takım da gelecek yıl hangi pilotlarla çalışacağını bildiğinde işler daha kolay oluyor. " yani diyorki simdi işin yoksa gelecek olan pilota ikinci pilotlugu kabul ettir. insallah diyor webber kadar karakterli biri cikmazda yine multi21 rezaleti gibi rezil etmez beni diyor.

  4. Vettel de kötü çocuk değil aslında ama biraz fazlaca şımarık. Yoksa Webber'le anlaşamamaları için bir sebep yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir