Vettel Hamilton'ın Çabasını Övüyor

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından konuşan Vettel, “Lewis ya kestirme bir yol buldu ya da bu pistte özel yetenekleri var. Olağanüstü bir turdu. Bizim yetişebileceğimiz bir yerde değildi.”

“Ben iyi bir tur attım, Mark da öyle. Biz elimizden geleni yaptık.”

“Elbette hiçbir şeyden bilerek ya da bilmeyerek vazgeçmiş değiliz. Ama onlar sıralamalarda acayip hızlılardı.”

“Biz de çok kötü olmasak da onlar bugün başka bir dünyadaydılar.” diyor.

Hamilton Red Bull’un yarışta daha iyi olacağını düşünse de Vettel, “Sıralamaların son seansında maksimum performansımızı sergiledik. Ama yarın ne olacağını kim bilebilir. Onlar da daha iyi yarışıyorlar.” diye konuşuyor.

Vettel’in şampiyonadaki en büyük rakibi Fernando Alonso yarışa onuucu sırada başlayacak. Vettel bu konuda ise, “Onun için iyi olmadı. Eminim daha yukarıdan başlamak isterdi. Aslında biraz sürpriz oldu. Son yıllarda burada oldukça rekabetçilerdi.”

“Ben bugünkü sonuçlarla çok fazla ilgilenmiyorum. Yarışta her şey olabilir. Yarış temposu ve lastik aşınması açısından yarın güçlü olacaklardır. Eğer her şey planladıkları gibi giderse yarışı onunculuktan daha iyi bir yerde bitirirler. Bunun dışındaki her şey sürpriz olur.” diyor.

 

 


Yorumlar

  1. Vettel haklı hamilton çok iyiydi sıralamada bakalım yarışta ne olacak ben hamilton un kazanmasını istiyorum ama vettel zorlayabilir ikisi arasında olacak yarış gibi gözüküyor

  2. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Övgü furyasına vetel de katıldı.Alonsonun dostunu kendi tarafına çekmeye çalışıyor.

  3. Sonunda Lewıs in Yüzü gÜldü hadi Lewis yarın yarışıda al mercedeside sevindir taraftarın olarak ßizide sevindir dostum…

  4. Övülmeyecek gibi değilki adamın içinden bir Lewis daha çıktı sanki 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir