Hamilton Vettel'in Hızı Karşısında Endişeli

yazar:

kategori:

Yarış temposunda yaşanan lastik aşınması problemlerini tam olarak çözemeyen Mercedes’te Hamilton yarışta temkinli olmaları gerektiğini belirtiyor.

“Bana kalrısa Seb’i arkada tutmak zor olacak. Ama yarış tempomuz geçmişte olduğu kadar kötü değil. Bu nedenle lastikler konusunda biraz dikkatli olursak iyi bir sonuç alabileceğimize inanıyorum. Ben de Nico da önde olmak için zorlayacağız.”

Hamilton 2007 yılında olduğu gibi kendi taraftarları önünde pol pozisyonu almanın da kendini ekstra mutlu ettiğini söylüyor

“İnanılmaz. Tıpkı 2007’deki gibi hissediyorum. Burada bu kalabalığı görmek harika.”

“Umarım yarın onlar için bir şeyler yapabiliriz.”

“Bu başarı takımın. Hafta başından beri aracın içinde kendimi yüzde yüz rahat hissetmiyordum. Bu yüzden bu turu elde edebildiğim için mutluyum.”


Yorumlar

  1. hamilton şov izledik son seansta. bunun için payın birazını da rosberg'e ayırıyorum. hamilton'ın bugünkü müthiş hırsının ve hızının arkasındaki gerçeklerden biri de, rosberg'in poleleri ve galibiyetidir. rosberg effect =)

  2. burda geçiş normal pistteki gibi deil cnm ha bahreyn ha silverstone aynı yani downforce çok kaybediyor pilotlar bi aracın arkasında ferzancım kanada gibi degil burası ayık ol

  3. Şu yoruma bak ya peki Vettel hızlı virajlarda fark attı düzlüklerde ne olacak?

  4. Galibiyet için diren Lewis.

  5. Vettel'in yüzünden de Mercedes'in hızından endişe duyduğu okunuyordu. Yarın Hamilton Vettel savaşı bizi bekliyor gibi.

  6. Vettel ilk virajda rosberg'den kurtulur sonrada seni geçer. hızlı virajlarda Redbull fark atar..

  7. 011000110110000101101110 (spa2000) avatarı
    011000110110000101101110 (spa2000)

    Hamilton fanlarını mutlu etmeyi tüm kalbi ile isteyen bir pilot.
    Bu hususta kibirsiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir