MotoGP: Lorenzo "Formuma Dönmem Biraz Zaman Alacak"

yazar:

kategori:

Jorge Lorenzo, tam rekabetçiliğine dönmesinin sezon sonunu bulabileceğini çünkü bir kaç büyük kazanın ardından kendisine olan güveni tekrar oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Fiat Yamaha sürücüsü daha 3. yarışında kazanıp ilk 3 yarışında pole pozisyonu kazanması ile sezona inanılmaz bir başlangıç yapmıştı.

Ancak Çin’de ve daha sonra Barcelona’da yaşanan kazalar sonucunda Lorenzo’nun kendisine olan güveni tekrar oluşturması gerekti.

La Gazettea Della Sport’a konuşan Lorenzo "Ciddi olmasa da bırakmayı bile düşündüm. Kırıklarınızın üzerine bir kaç kez kaza yapmanız, parmaklarınızın kırılması, çok ciddi sorun yaşamanız ve bu motorlar ile kendinize çok büyük zarar verebileceğinizi farketmek çok kötü."

"Tedbirli olmaya çalışıyorum. MotoGP motorları 250 cc motorlarından daha yüksek ve daha güçlüler. Düştüğünüzde momentumunuz çok sert oluyor. Böyle bir rekabet dünyasında korkmanız ile kendinizi 14-15. sıralarda buluyorsunuz." dedi.

Lorenzo sezon başında şampiyonluk adayı olarak gösterildi ancak şu anda genel klasmanda lider Pedrosa’nın 57 puan gerisinde 4. sırada.

Lorenzo "Ancak sezon sonuna doğru rekabetçi olabilirim. Öncelikle bu motorların davranışlarını daha iyi anlamak ve hepsinin yanında kendime olan güveni bulmam için motorla daha fazla deneyim kazanmak zorundayım." dedi.


Yorumlar

  1. bana biraz taklitçi ve kasıntı biri gibi geliyorsun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir