Massa: "Bugün Olay Yaşanmaması F1 İçin Büyük Bir Şans"

yazar:

kategori:

Yarışta birçok kişinin lastiği patlamış, Hamilton ve Perez böyle birşeyin kabul edilemez olduğunu ifade etmişti.

Massa da bu tür olaylara karşı önlem alınması gerektiğini düşünüyor.

“Bu tür olaylar yüksek hızla dönülen virajlarda olsa büyük kazalara yol açabilirdi. Bana göre bugün böyle şeyler yaşamadığımız için şanslıydık”

“Böyle şeylerin bir açıklaması olacağını sanmıyorum. Formula 1’de böyle şeyler olmamalı bu kabul edilemez. Güvenlik herşeyden önce gelir ve bugün bu yoktu”

“Bu tür sorunlar pist ile alakalı olamaz. Aynı şeyleri Bahreyn’dede yaşamıştık. Tek biz değil birçok pilot aynı sorunu yaşadı.”

“Kerblerden uzak durmamız söylendi. Kerblerin üstünden çok hızlı geçmedim. Sert bir şekilde çarpmadım, buna rağmen sonuç ortada”

“Bu benim için kabul edilemez”


Yorumlar

  1. Dostum; bu yarışta inanılmazdın, startta müthiş bir iş yaptın, lastik patlatıp son sıraya düştün, 4 kez pite girdin ve yarışı mükemmel götürdün. Sutil'i çabuk geçmeyi de öğrensen müthiş olacaktı, belki Rai'i bile geçebilirdik. Herşeye rağmen seni seviyoruz…

  2. Ferrari%100 avatarı

    pirellinin lastikleri massanın bu yarışta birinci olmasını engelledi

  3. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    bugün Alonso'dan hızlıydı ama lastik herşeyi mahvetti.Daha iyi bir sonucu hak ediyordu.Hamilton ile birlikte güzel bir yükseliş gerçekleştirdi.Tebrikler.

    Tabi bu performansları her hafta sonu kaza yapmadan,baştan sona düzgün bir performansla süslese takımın bütçesine de katkı sağlar 🙂

  4. Tek kelime ile çok iyiydin bügün herşeye rağmen. En önemlisi son sıraya düşünce demoralize olmadan yarışına tam odaklandın.

    Umarım bu performansın hep devam eder.

    Ayrıca o nasıl bir starttı be dostum!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir