2007: Yağmurlu Nürburgring Startı

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. İlk ve son yarışında lider gidebilen pilot.Resimde sol tarafta galiba

    evet o yarışa pitten başlayıp 2.ci turun ortasında liderliği almak tarihte birdaha görülmez heleki 6 tur lider gidip ciddi bir fark açmış iken.en az 20 30 saniye fark atmıştı 2.ci massaya,sc girmeseydi puan alırdı o yarışta ama kader işte ilk ve son yarışında lider olmak.hem normal yayın hemde full onboardını arşivden çıkarıp ikisini tek ekranda birleştirip izleyecem.alttaki videoda türkçesi var.

    almanya 2007 ilk viraj

  2. bizde 23 yaşında idik.ama 6 yıldır hayatımda birşey değişmediği için daha 1 hafta önceymiş gibi geliyor.ağlıyasım geliyor o eski günleri geri gelmeyecek olmasına.

  3. mclaren ENGİN avatarı
    mclaren ENGİN

    bu yarışı o zamnda canlı izlemiştim kafamda bi soru işareti kaldı hamilton spin attıktan sonra araçtan çıkmadı ce foklif onu tekrar piste taşıdı ve yarışa devam etti bunu bana bi izah edecek arkadaş varmı :???????

  4. hatta güvenlik aracı periyodunda alman markus winckelhock lider gitmişti sonrasında yarış tekrar başladığında hemen geçilmişti …

  5. belçika 2008 in son 3 turu da tarihe geçmişti .raikkonen ve hamilton çekişmesi

  6. belçika 98 den sonra gördüğüm en müthiş yarıştı.tadı hala 6 yıldır damağımda kaldı bee.

  7. İbrahim Üstün avatarı
    İbrahim Üstün

    Vay be…. Daha 12 yaşındaydım o zaman. Seçim vardı o gün annemle babam kapıyı çaldı tam o sırada Hamilton'da dışarı taştı. O zamanlar sevmiyordum Hamilton'ı bağıra bağıra babama anlatıyordum neler olduğunu ama anlamadığı için dinlemiyordu beni 😀 ne günlerdi beee

  8. Liuzzi Monza startının provasını burada yapmış demek ki 🙂

  9. Bazen ciddi anlamda özlem duyuyorum.

    2000-2008 yıllarına.

    Şuan ki araçlar kaç yıl daha bu kuralla devam eder acaba. araçları kaç sene sonra 2008 tasarımı ve kuralları ile görebiliriz.?

  10. İlk ve son yarışında lider gidebilen pilot.Resimde sol tarafta galiba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir