Vettel: "Nurburgring'de Kazanmak Çok Rahatlatıcı"

yazar:

kategori:

Üç kez dünya şampiyonu Sebastian Vettel, polden başlayan Mercedes sürücüsü Lewis Hamilton’ı startta geçerek liderliğe yükseldi, sonlara doğru Kimi Raikkonen’in Lotusuna karşı direnen Vettel fanları önünde Nurburgring de ki yarışı kazandı.

Sebastian Vettel:

“Bu mükemmel bir rahatlama ve özel bir gün, bir süre sonra unutulacak fakat ben bugünden dolayı inanılmaz derecede gururluyum, takım strateji ve pit stoplarda fantastik bir iş çıkardı.

“Bu çok zordu, her bir turda zorluyordum ama köşedeyseniz çok çetindir. Latikleri çok fazla zorlayamıyorsunuz çünkü sonra stintin sonunda yakalayamayabiliyoruz ve trafikte varsa yapabildiğiniz kadar hızlı da olmalısınız.”

“Güvenlik aracınında bize faydası olmadı ve bugün Lotus inanılmaz derece de hızlıydı.”

“Bir parça daha iyi olması için lastiklere dikkat ettik ve paramız için iyi bir mücadele verdi bu bize ve bugün için çok mutluyum.”

Vettel bir önceki yarış olan Silverstone da ki arka lastik hatalarını burada iyileştiren Pirelliye de övgülerde bulundu.

“Buraya getirdikleri farklı arka lastiklerle mükemmel bir iş çıkardılar ve herhangi bir hata yaşamadık tüm hafta boyunca, bu yüzden bu iltifatlarım onlara” diyen Vettel:

“Umarım böyle devam eder.” diyerek açıklamasını bitirdi.


Yorumlar

“Vettel: "Nurburgring'de Kazanmak Çok Rahatlatıcı"” için 6 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Geçen hafta nerdeydin lastikler patlarken ? Siz yokmusunuz siz gözlerinizi kapatıp izliyorsunuz herşeyi onun içinde şampiyonluk sevinci yaşayamayacaksınız bundan sonra kibirinizden 🙂

  2. Vettel ve RBR yarista oldugu ve problem yasamadigi surece 1. Lik mucadelesi olamayacak gibi; bugun hava sicakti Lotus zorladi, yarin sogur Mercedes zorlar ; bazi pistlerde Ferrari zorlar ama kesin olan su: Vettel in 4. Birinciligi oldu ve 4. Sampiyonluga gidiyor; daha cok erken evet ama su var; sezon basina gore araclar arasindaki performans farki da RBR lehine aciliyor… Lotus, Mercedes ve Ferrari ciddi adimlar atamazsa Vettelin sampiyonlugunu ancak Vettelin yaris disilari engelleyebilir…

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Red Bull için ideal olan hamurları getirerek; Pirelli övülmeye değer bir iş yaptı.
    Kanada'da da, Pirelli şapkasını yere fırlatan bu çocuktu. 🙂

  4. Batuhan Yentür avatarı
    Batuhan Yentür

    Ferrarici olupda Ferrariyi Ferrari yapan Schumi gibi efsaneyi Vettelin altına indiremezsin… Senna'dan bahsetmiyorum bile.

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Adam belki ferrari taraftarı ama alonsoyu sevmiyor her kırmızıyı tutan alonsocumu sanıyorsun sen.Adam doğal olarak takımında en iyi pilotu görmek istiyor haklı ferrariyi ancak V3ttel kurtarır.

  6. Batuhan Yentür avatarı
    Batuhan Yentür

    Arkadaşım kimi kandırıyorsun ? vetteli yüceltmek için Alonsocu numarası yapma.. hem troll hem de amatör…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir