Hamilton "Button'dan Daha Zindeyim"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, kimin fiziksel olarak daha zinde olduğunu görmek için vatandaşı Jenson Button ile mücadele edebileceğini söyledi.

Hamilton geçtiğimiz günlerde, 1700 kişinin katıldığı yarı profesyonel triathlon mücadelesinde Button’un 117. olmasından etkilendiğini belirtmişti.

Daily Mail’e konuşan Hamilton "Bu çok iyi ancak ben Jenson’dan daha zinde olduğumu düşünüyorum. Ama bunu kanıtlamam lazım."

"Eğer birisi bizleri karşılaştırmak isterse bunun için hazırım. " dedi.

Son Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen ise bu tarz bir şey istemediğini belirtti.

Daily Telegraph’a konuşan Raikkonen "Ben eğer seversem çalışırım. Programım yoktur. Asla plan yapmam. Plan yapmaktan nefret ederim. Azıyla ya da çoğuyla kendi istediğimi yaparım." dedi.


Yorumlar

  1. Düne kadar firefox'tan dns ayarlarını değiştirip www yazmadan giriyordunuz youtube'a ama şimdi olmuyor. k-tunnel iyi bir çözüm yolu.

  2. onur aybars avatarı

    98'den itibaren F1'i takip ediyorum ve McLaren taraftarıyım. Ron Amca pilot olarak takıma kimi getirdiyse hepsini destekledim. Ancak bu Lewis canımı sıkmaya başladı.

  3. nerden çıktı şimdi hamiltondaki bu hırs anlamadım=)bide niye button kıyaslıycak başka birini bulamamışmı(= kimi içinde inşallah bu plansız programsız oluşun bu sefer hüsranla sonuçlanmaz=)geçen yılki gibi olsun…

  4. programa gerek yok ktunnel.com dan da girebilirsiniz.

  5. Ahmet kardeş biz giremiyoruz youtube ye fitil ediyorlar adamı bir türlü açmadılar.

  6. Pardon 2 kere tiklamisim, bide bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=LPvLDAmgI0g

  7. Mark Arnall`a allah sabir versin o zaman 🙂

  8. Mark Arnall`a allah sabir versin o zaman 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir